Βήμα πρόκρισης θα έχει κάνει ο Παναθηναϊκός με νίκη απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα μεθαύριο, ενώ και ενδεχόμενη ισοπαλία θα του… κάνει, όπως ανέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Το ματς με την Μακάμπι είναι από αυτά που λέμε εξάποντα. Αν δούμε την γενική εικόνα του ομίλου, στην κλήρωση λέγαμε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει την 3η θέση. Μετά την πρεμιέρα είναι στο +3 και αν την Πέμπτη δεν χάσει, με ένα θετικό αποτέλεσμα, θα έχει πολλές πιθανότητες να εξασφαλίσει την 3η θέση. Αν κάνει το 2Χ2 πάει για μεγάλα πράγματα, θα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Μετά αλλάζει η συζήτηση, είναι απόλυτα λογικό να στοχεύει και να κοιτάζει ακόμα και την πρώτη θέση. Η Μακάμπι Χάιφα προέρχεται από νίκη, έχει ένα θέμα αμυντικά, είναι σε μια μεταβατική περίοδο αλλά σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να την υποτιμήσει», είπε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως εκτός των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα ταξιδέψουν κανονικά στην αποστολή για το Ισραήλ, αφού την Παρασκευή θα προπονηθεί κανονικά εκεί το «τριφύλλι».

Αναφορικά με την 11άδα του Παναθηναϊκού, ο Αθανασίου επισήμανε ότι περιμένει αλλαγές στη μεσαία γραμμή, όπου το πιο πιθανό να επιστρέψει ο Ρούμπεν, αλλά και ότι ίσως στην άμυνα να δούμε τον Μλαντένοβιτς αντί του Χουάνκαρ.

Παράλληλα, σχολιάζοντας την αιχμηρή τοποθέτηση του Κυριάκου Κυριάκου και… όχι μόνο, ανέφερε πως ο Γιοβάνοβιτς έχει διδάξει ήθος στα τρία χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα, ποτέ δεν έχει μιλήσει με άσχημα λόγια για αντίπαλη ομάδα ή προπονητή, αλλά δεν μπορεί να επιτρέπει στον Λουτσέσκου να απαξιώνει τους «πράσινους» τόσο πολύ και τόσο συχνά και μάλλον… άργησε να (του) απαντήσει.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»