Europa League

O Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε σφυρίζει το Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός

Τον 34χρονο Πορτογάλο, Αντόνιο Νόμπρε, όρισε η UEFA για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα διευθύνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη (5/10) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα ο πρώτος διαιτητής θα είναι ο... γνώριμος Πορτογάλος, Αντόνιο Νόμπρε ο οποίος κατά το παρελθόν έχει σφυρίξει τρεις φορές σε ματς των «πρασίνων» για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η πρώτη ήταν στα playoffs της Stoiximan Super League το 2021 στο 2-2 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ έντεκα μήνες αργότερα ο 34χρονος Ίβηρας ρέφερι είχε διευθύνει το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-0 για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

H τρίτη φορά ήταν στο περσινό ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την ήττα του «τριφυλλιού» με σκορ 1-0.

Βοηθοί του Νόμπρε, θα είναι οι επίσης Πορτογάλοι, Πέδρο Μάρτινς και Πάουλο Μπρας, τέταρτος ο Μπρούνο Μιγκέλ Βιέιρα, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Λουίς Γκοντίνιο και Ούγκο Μιγκέλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x