Τεράστια πρόοδο η οποία του επιτρέπει να καθαρίζει με χαρακτηριστική ευκολία τα παιχνίδια φέτος έχει σημειώσει ο Παναθηναϊκός επί των ημερών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως σχολίασε ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πανδαισία ποδοσφαίρου χθες στη Λεωφόρο, σε ένα πολύ όμορφο βράδυ. Έχει αρχίσει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κόβει ταρίφα και δείχνει ότι η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρυσι είναι ο τρόπος. Μου έχει… λείψει λίγο το περυσινό, αγχωτικό, που ζούσαμε κάθε αγωνιστική. Η ποδοσφαιρική πρόοδος του Παναθηναϊκού είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, αν δούμε πως ήταν όταν ξεκίνησε με τον Γιοβάνοβιτς και πως είναι τώρα. Έχει συντελεστεί κοσμογονία, όταν μπορεί να κάνει ένα τόσο μεγάλο ροτέισον και η εικόνα του όχι απλά να είναι ίδια, αλλά και καλύτερη. Θα το πάει μέχρι τέλους και φέτος. Έχει έναν βασικό κορμό και μια συνέχεια, που είναι το σημαντικότερο», ήταν τα λόγια του.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι τα παιχνίδια με τις μικρομεσαίες ομάδες είναι αυτά που κρίνουν το πώς θα μπει μια ομάδα στα πλέι οφ και εν προκειμένω το «τριφύλλι».

Ενώ ο Αθανασίου επισήμανε ότι, όταν παράγει τόσες φάσεις ο Παναθηναϊκός, στα περισσότερα παιχνίδια θα παίρνει αυτό που αξίζει.

Και έκανε ειδική μνεία στην εμφάνιση του Σπόραρ, χαρακτηρίζοντας ευλογία για τους «πράσινους» τη συνύπαρξή του με τον Ιωαννίδη, αλλά και στην αψιμαχία των Μλαντένοβιτς-Αράο με την παρέμβαση… μήνυμα που τους έστειλε ο Γιοβάνοβιτς.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Το μήνυμα του Νίστρουπ και η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό»

Χριστοφιλέας: «Ιστορική στιγμή για την Καλαμάτα - Ο κόσμος του ΠΑΟΚ με το χειροκρότημά του έδειξε το μεγαλείο του»

Τσανάκας: «Η αμυντική συνέπεια του Ολυμπιακού και η ανάγκη για μεγαλύτερη επιθετική παραγωγή»

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ' όλα, ομάδα» - Το μήνυμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Λίσι: «Αποκλειστικός υπεύθυνος εγώ, μη αποδεκτή η εικόνα μας»

Ξέσπασμα Πέλκα μετά το κάζο του ΠΑΟΚ: «Νιώθουμε όλοι ντροπή, ήταν απαράδεκτη η εικόνα μας»

Ο εφιάλτης του ΠΑΟΚ είχε όνομα: Κένεθ Βάργκας - Όσα απίστευτα έκανε ο Κοσταρικανός στην Τούμπα!

Βάργκας: «Χαρούμενος που επέστρεψα υγιής, ευχαριστώ τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Καλουτσικίδης: «Μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο»

Το show του Βάργκας, η αποβολή του Τσιφτσή και όλα τα highlights του ΠΑΟΚ-Καλαμάτα