Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: Απολαμβάνει ποδόσφαιρο ο κόσμος από τον Παναθηναϊκό - Θα τον βοηθήσει και στα ντέρμπι

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος και επισήμανε ότι η παραγωγή τόσων ευκαιριών θα του φανεί χρήσιμη και στα «δύσκολα» ματς.

Την εκτίμηση ότι ο κόσμος χαίρεται με το -πάρα πολύ καλό- ποδόσφαιρο που παίζει φέτος ο Παναθηναϊκός έκανε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πλέον ο κόσμος απολαμβάνει ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο, ακόμα και σε παιχνίδια που του έχουν στραβώσει όπως με τον ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός έχει παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, με εξαίρεση ένα ημίχρονο με την ΑΕΚ. Χθες το μεγάλο του όπλο ήταν ότι είχε πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα, σε αντίθεση με το ματς με τη Ρεν. Έκανε απλή υπόθεση ένα παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός έχει λύσεις, έχει κάνει έξι αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς και δεν σου κάνει καμία διαφορά. Γενικά έπαιξε ωραία, έφτιαξε πολλές ευκαιρίες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι, πλην του Σπόραρ, το «τριφύλλι» είχε σε πολύ καλό βράδυ και τους Βέρμπιτς, Μπερνάρ και Παλάσιος, που βοήθησαν πάρα πολύ απέναντι στον Πανσερραϊκό.

Ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλό δρόμο να κάνει αυτό που δεν έκανε πέρυσι, αφού φτιάχνει σταθερά πολλές ευκαιρίες και σκοράρει και αυτό θα τον βοηθήσει και στα ντέρμπι.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x