Συμπεράσματα από την πρώτη του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο χθεσινό ματς με τον Asteras Aktor κατέθεσε ο Νίκος Αθανασίου στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μιλώντας με τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Υπογράμμισε ότι ο Ισπανός έκανε κάποιες μικρές τακτικές αλλαγές, επισημαίνοντας ότι περισσότερες δεν θα μπορούσε να κάνει έχοντας πολύ λίγες προπονήσεις με τους παίκτες, και ανέδειξε την παρέμβαση του Μπενίτεθ από τον πάγκο για να μπορέσει να διασφαλίσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας μετά και το δεύτερο τέρμα του τριφυλλιού.

«Καλός ο Τσιριβέγια, ήταν τα μάτια και το στόμα του Μπενίτεθ στον αγωνιστικό χώρο», ήταν το σχόλιό του για τον Ισπανό και τον ιδιαίτερο ρόλο που φαίνεται να παίρνει από τον Μπενίτεθ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την επόμενη αναμέτρηση για το Κύπελλο με τον Ατρόμητο, ανέφερε ότι το πιο πιθανό είναι ο Μπενίτεθ να κάνει αρκετές αλλαγές για να μπορέσει να έχει μια αγωνιστική άποψη και από τους άλλους παίκτες του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα στο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

Παναθηναϊκός: Πώς εξασφαλίζεται η προτεραιότητα για τα διαρκείας στον Βοτανικό