Σημαντικό για τον Παναθηναϊκό το να μπορέσει να πάρει βαθμούς ή έστω βαθμό κόντρα στη Φέγενορντ, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου.

«Ο Ρενάτο έβγαλε κομμάτι της σημερινής προπόνησης αλλά έχει ελάχιστες πιθανότητες για το ματς της Πέμπτης. Ο Πελίστρι τον ξεχνάμε για μεθαύριο αν είναι για την Τρίπολή διαθέσιμος θα το δούμε. Η Φέγενορντ είναι πολύ φορμαρισμένη, αλλά έχει αρκετά προβλήματα, να δούμε αν μπορέσει να πάρει κάτι ο Παναθηναϊκός. Θα είναι επιτυχία ακόμα και ο βαθμός, σε μια τόσο καυτή έδρα, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Θα δούμε αλλαγές στο αρχικό σχήμα από τον Κόντη», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στον διαιτητή του αγώνα της Πέμπτης, ο ρεπόρτερ του σταθμού είπε ότι θα είχε ένα γούστο παραπάνω η UEFA να όριζε στο «τριφύλλι» τον Νταμπάνοβιτς, ενώ θυμήθηκε και το πέναλτι… εφεύρεση του Όσμερς, πέρυσι στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Παράλληλα, ο Αθανασίου επανέλαβε ότι ο Μπενίτεθ θα έρθει μέσα στην εβδομάδα, θα παρουσιαστεί από τον Παναθηναϊκό προς το τέλος της και το πιο πιθανό είναι να κάνει ντεμπούτο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση για το θέμα του τεχνικού διευθυντή στους «πράσινους», που έχουν ξεχωρίσει τέσσερις πέντε υποψήφιους.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο ΥouΤube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»

Σφιντέρσκι: «Χτίζουμε την ομάδα βήμα-βήμα, θέλουμε να συνεχίσουμε στο Europa League»