Άναψαν τα «αίματα» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του Αθηναϊκού με τον Παναθηναϊκό στο Κλειστό Γυμναστήριο Εργάνης του Βύρωνα, για την 1η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών!

Η ένταση ξεκίνησε όταν η Σελέν Ερντέμ αποβλήθηκε από την αναμέτρηση, φανερά εκνευρισμένη με τις αποφάσεις των διαιτητών. Η προπονήτρια των «πράσινων» αντέδρασε έντονα και χρειάστηκε αρκετή ώρα και προσπάθεια για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο προς τα αποδυτήρια, καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα της.

Μάλιστα, την ώρα που έφευγε από το παρκέ, ξεσήκωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στην εξέδρα με χαρακτηριστική χειρονομία.

Λίγο αργότερα, με 3 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα να απομένουν για τη λήξη και το σκορ στο 67-59 υπέρ του Αθηναϊκού, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά όταν φίλαθλος έφτυσε έναν από τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης (Σπυρόπουλος, Καλογριάς, Λεβεντάκος). Οι διαιτητές αποχώρησαν άμεσα προς τα αποδυτήρια, διακόπτοντας τον αγώνα για αρκετά λεπτά.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, ζητήθηκε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να μετακινηθούν δύο σειρές πιο πάνω στην εξέδρα, προκειμένου να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Οι παίκτριες των δύο ομάδων αναγκάστηκαν να επανέλθουν στην προθέρμανση, περιμένοντας την απόφαση της διαιτητικής τριάδας για τη συνέχεια του αγώνα της πρεμιέρας της Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός κατάφερε τελικά να φύγει με το «διπλό» από τον Βύρωνα, νικώντας 71-69.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το βίντεο για το δεύτερο ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου»

Σάκοτα: «Είχαμε ανάγκη τη νίκη και την πήραμε, έπαιξε με άγχος ο Πανιώνιος»

Μάρκοβιτς: «Είναι πολύ άσχημα τα πράγματα, όμως πρέπει να πιστεύουμε όσο υπάρχει μία μικρή ελπίδα»

Τα highlights από το διπλό της ΑΕΚ επί του Πανιωνίου

Τα σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL: Με την πλάτη στον τοίχο ο Πανιώνιος, κρατάει την τύχη στα χέρια του το Μαρούσι!

Η ΑΕΚ άλωσε τη Γλυφάδα και έσπρωξε στον «γκρεμό» τον Πανιώνιο

Μιλουτίνοφ: «Δεν νιώθω κάποια πίεση, το σημαντικότερο είναι να είμαστε για τις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις»

Παπανικολάου: «Δεν μπορώ εγώ να μετρήσω την προσφορά μου σε έναν σύλλογο που μου έχει δώσει τα πάντα από μικρό παιδί»

Μπαρτζώκας: «Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος για εμάς, πρέπει να παραμείνουμε υγιείς, συγκεντρωμένοι και επαγγελματίες»