Ελλάδα

Άλωσε τον Βύρωνα με απίθανο ντεμαράζ στο φινάλε ο Παναθηναϊκός!

Παρόλο που βρέθηκε στο -8 περίπου περίπου 3,5 λεπτά πριν το φινάλε, ο Παναθηναϊκός έκανε ένα τρομερό σερί στο φινάλε και κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από τον Βύρωνα, νικώντας 71-69 τον Αθηναϊκό!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παρά την αποβολή της προπονήτριάς του, Σελέν Ερντέμ, και ενώ όλα έδειχναν χαμένα με το σκορ στο 67-59 υπέρ του Αθηναϊκού μόλις 3:23 πριν τη λήξη, ο Παναθηναϊκός έδειξε ψυχικό σθένος και υπέγραψε ένα τρομερό φινάλε στην 1η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών!

Με μπροστάρισσα την ασταμάτητη Φιτζέραλντ, οι «πράσινες» έτρεξαν ένα αδιανόητο 12-2 στην τελική ευθεία του ματς και έφυγαν με μια τεράστια νίκη από τον Βύρωνα, επικρατώντας με σκορ 71-69 στο Κλειστό Γυμναστήριο Εργάνης και ξεκινώντας ιδανικά τις φετινές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Ο Αθηναϊκός είχε επιστρέψει ηρωικά από το -16 και είχε βρεθεί ακόμα και στο +8, δείχνοντας να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό του παιχνιδιού. Όμως στο φινάλε... πάγωσε, έχασε τη συγκέντρωσή του και πλήρωσε ακριβά την αστοχία του (0/20 τρίποντα).

Η Φιτζέραλντ ήταν εξαιρετική με 27 πόντους, η Χατζηλεοντή ακολούθησε με 11, ενώ η Σιντόνα Πρινς είχε επιβλητική παρουσία με 9 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.

Για τον Αθηναϊκό, ξεχώρισαν οι Μπορκόφσκα (16π.), Μπερτς (14π.), Πρινς (12π.) και Παρκς (10π.), αλλά δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψουν την καταιγιστική επιστροφή του «τριφυλλιού».

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 30-44, 47-53, 69-71

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x