Σε σχεδόν ιδανικές συνθήκες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την επιστροφή στο πρωτάθλημα. Ο Σέρχιο Αραούχο έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο η κατάστασή του βελτιώνεται και θα υπολογίζεται κανονικά για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Πέρα λοιπόν από τον Αργεντινό (και τον Γαλανόπουλου που συνέχισε το ειδικό του πρόγραμμα) όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά την Τρίτη.

Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονταν και οι τέσσερις που είχαν νοσήσει από κορωνοϊό, αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι στο Ιατρικό Κέντρο (μετά το αρνητικό τους τεστ) και άπαντες βρέθηκαν σε καλή κατάσταση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρέτσος: «Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο - Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ»

Αλγουαθίλ: «Δίκαια φτάσαμε στη νίκη - Αφού αποβλήθηκε ο Σάλιακας, έπρεπε να γίνει το ίδιο και με τον Αντίνο»

Όλα τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη

Βιντεοκλήση Μαρινάκη με Ρέτσο στα αποδυτήρια: «Κερδίσατε και τον Παναθηναϊκό και τον διαιτητή»

Νίστρουπ: «Ηλίθια ήττα, μεγάλη απογοήτευση - Ξεχνάμε τις 5 πρώτες αγωνιστικές, θα ξεχάσουμε και αυτό το ματς»

Φαν Ντρόνγκελεν: «Χάσαμε πολλές μονομαχίες, πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι»

Κάνγκουα: «Δεν παίξαμε καλά, είναι κάτι που βαραίνει τους πάντες - Θα δουλέψουμε και θα επανέλθουμε»

Ρέτσος: «Ήταν μεγάλη νίκη για την ομάδα, τη χρειαζόμασταν - Μου είχε πει ο Σάλιακας ότι δεν θα βάλω κεφαλιά, αλλά σουτ»

Μάριους: «Χαρούμενος για το πρώτο μου ντέρμπι, ξέρουμε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία»

Παναγιώτης Ρέτσος: Αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης - Tα τρομερά στατιστικά του στο ντέρμπι!

TAGS: A.E.K.