Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν ψάχνεται να δώσει Γκαρσία η ΑΕΚ - Έχει γίνει εμμονή σε κάποιους ο Μάνταλος»

Στη φημολογία περί προτάσεων για τον Λιβάι Γκαρσία και στον λόγο που για κάποιους φίλους της ΑΕΚ ο Μάνταλος έχει εξελιχθεί σε εμμονή αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για τα σενάρια που αναπτύχθηκαν σχετικά με τον Λιβάι Γκαρσία και το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει προσελκύσει από το εξωτερικό μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο για τον άσο από το Τρίνιταντ πέρα από κάποιους ισχυρισμούς μάνατζερ ότι μπορούν να φέρουν πρόταση.

Όπως και να ‘χει ωστόσο, εξήγησε ότι η ΑΕΚ δεν ψάχνεται να τον πουλήσει, ούτε και τη συμφέρει στην παρούσα φάση (μιας και θεωρείται ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει και μπορεί να πιάσει πολύ μεγαλύτερη τιμή στο μέλλον).

Πέρα απ’ αυτό, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» κλήθηκε ν’ απαντήσει και για τον λόγο που ο Μάνταλος δέχεται τόσο σφοδρή κριτική από μερίδα φίλων της ομάδας, τονίζοντας ότι αυτό ξεκίνησε από τότε που ο Μελισσανίδης είπε ότι τον γουστάρει ως παίκτη και γι’ αυτό σε κάποιους έχει γίνει εμμονή.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x