Στο επίκεντρο των διαμαρτυριών του Ατρομήτου βρίσκεται ο Στάθης Γκορτσίλας. Ο διαιτητής από τη Μακεδονία έκανε έξαλλους τους ανθρώπους της ομάδας τις Περιστερίου με τον… πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο ματς με τον ΟΦΗ, με τα παράπονα να είναι έντονα και μετά την λήξη του αγώνα, κατά τη διάρκεια, αλλά και μέσω Κόλμαν, με το βάρος να πέφτει σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις.

Αρχικά, οι «κυανόλευκοι» φωνάζουν ότι πριν το γκολ του Λάμπρου έχει προηγηθεί φάουλ εις βάρος του Γιαννιώτη πάνω στο άλμα από τον Λουίζ Φελίπε, ενώ στην ισοφάριση των Κρητικών που δίνεται πέναλτι, από τα replay δεν φαίνεται η μπάλα να χτυπάει στο χέρι του Έρλινγκμαρκ, αλλά στον ώμο.

Τέλος, αναφορά γίνεται και στην φάση όπου ο Κουλούρης σκοράρει στις καθυστερήσεις αλλά ο Γκορτσίλας το ακυρώνει για επιθετικό φάουλ πάνω στον Μαρινάκη, μιας και ο παίκτης των φιλοξενούμενων έχει χάσει την ισορροπία του και πέφτει, με τον επιθετικό του Ατρόμητου απλά να έχει το χέρι πάνω του. Όλα αυτά, μετά το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στο χέρι του Κρέσπο πριν λίγες μέρες στην Τούμπα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ αλλάζει μοντέλο - Διοικητικές και εταιρικές προσθήκες, κινήσεις και στο αγωνιστικό»

Δεσύλλας: «Μπαίνουμε σε εβδομάδα Νίστρουπ με… πολλά πράγματα - Οι παίκτες που είναι στη λίστα και ο Τσάβες»

Τσακίρης: «Μετά το Μουντιάλ η οποιαδήποτε εξέλιξη με Πινέδα - Τι ισχύει για Μοντερέι»

Τσανάκας: «Η περίπτωση Μουχάιμ για τα αριστερά και τα μεταγραφικά δεδομένα»

Σάντσες: Φήμες στο Μεξικό για δυσαρέσκεια και οφειλές, όμως ο ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα πάντα!

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Γκουίντο Ροντρίγκες»

«Ο Κρίστενσεν φεύγει από την Μπαρτσελόνα, στο κάδρο ο Παναθηναϊκός»

Λουτσέσκου: «Λειτουργώ συναισθηματικά και το καλύτερο παράδειγμα για αυτό είναι ο ΠΑΟΚ»

Τσακίρης: «Μεγάλο απωθημένο του Πινέδα να παίξει με την ΑΕΚ στο Champions League»

Νικολακόπουλος: «Η εξέλιξη για Μίστα στον Ολυμπιακό και η απόκτηση εξτρέμ λόγω Ποντένσε»