Stoiximan Super League

Κόλμαν: «Σήμερα δεν κερδίσαμε εξαιτίας λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων»

Έντονη κριτική στη διαιτησία του κ. Γκορτσίλα άσκησε ο Κρις Κόλμαν μετά την ολοκλήρωση του Ατρόμητος-ΟΦΗ.

Από λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις κρίθηκε η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΟΦΗ σύμφωνα με τον Κρις Κόλμαν.

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου -η οποία έχει συνολικά πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Γκορτσίλα- στάθηκε ιδιαίτερα στη φάση του πέναλτι του ΟΦΗ, κάνοντας λόγο και για εκείνο που δεν δόθηκε στον Ατρόμητο στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΟΚ.


Ο Κρις Κόλμαν μίλησε στην κάμερα της Nova για:

«Έχουμε κάποιους παίκτες που βρίσκονται πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, δεν είμαστε ακόμα στο σημείο που θέλουμε Δεν έχω όμως κανένα παράπονο, τα έδωσαν όλα οι παίκτες μας. Ωστόσο, σήμερα δεν είναι ότι δεν νικήσαμε λόγω του αντιπάλου, αλλά δεν νικήσαμε λόγω διαιτητικών αποφάσεων που ήταν εναντίον μας. Δεν παραπονιέμαι ποτέ για τους διαιτητές, αλλά παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στο προηγούμενο παιχνίδι και δεν μας δόθηκε ένα καθαρό πέναλτι. Το χέρι του αντιπάλου ήταν κάπου εδώ (σ.σ. δείχνοντας ψηλά). Στο δικό μας πέναλτι σήμερα, τα χέρια του αμυντικού μας είναι κάτω και δόθηκε παράβαση. Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Δεν νικήσαμε λόγω του αντιπάλου. Όπως το νιώθουμε δεν νικήσαμε γιατί θα έπρεπε να έχουμε σωστές διαιτητικές αποφάσεις κι αυτό είναι κάτι που με απογοητεύει».

Tο «φρέσκο» 4-4-2 κι αν αυτό προσφέρει στηρίγματα στον Κουλούρη μέσα στην περιοχή: «Νομίζω ότι σήμερα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Φυσικά, ο Κουλούρης είναι ένας σπουδαίος παίκτης, είναι σπουδαίος για μας. Πρέπει, λοιπόν, να τον υποστηρίξουμε, θέλουμε γκολ και από άλλα σημεία του γηπέδου κι όχι μόνο από αυτόν. Ο Ντένις Αλιμπέκ δεν είναι ακόμα έτοιμος για ενενήντα λεπτά, αλλά για μία ώρα ήταν εξαιρετικός και συνεργάστηκαν πολύ καλά. Το ίδιο συνέβη και με τον Μουνίθ και με τον Ροτάριου. Είναι μια νέα διάταξη για μας. Κάνω αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να κάνω για να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε, είτε αυτό είναι το 4-4-2 ή κάτι άλλο. Δεν μου αρέσει να αλλάζω σχηματισμούς, αλλά έχουμε παίκτες που επιστρέφουν, έχουμε παίκτες με κούραση. Πρέπει να κάνουμε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x