«Βράζουν» στον Ατρόμητο με τη διαιτησία!

Η ομάδα του Περιστερίου ηττήθηκε με σκορ 2-1 από την ΑΕΚ χάρη σε πέναλτι του Γκατσίνοβιτς στο 95', όμως έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, με τους ανθρώπους της να δηλώνουν «απηυδισμένοι για τα όσα έγιναν στο ματς» και να μιλούν για «προκλητική» συμπεριφορά των Παπαδόπουλου (διαιτητή), Σάββα (β βοηθό), Παπαπέτρου (VAR) και Μωυσιάδη (AVAR).

Οι Περιστεριώτες, αρχικά, τονίζουν, πως «δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ στο γκολ που ακυρώνεται στον Έρλινγκμαρκ στο 77', καθώς κανείς δεν έχει καταλάβει που είναι εκτεθειμένος ο Έρλινγκμαρκ και αν υπάρχει κάποιος που να μην καλύπτεται είναι ο Τσακμάκης που δεν έχει καμία συμμετοχή στη φάση».

Όσον αφορά τη φάση του πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ νίκης ο Γκατσίνοβιτς, αναφέρουν ότι «στο δεύτερο πέναλτι που κερδίζει η ΑΕΚ, έχει προηγηθεί ξεκάθαρο χέρι του Ζίνι. Είναι δεδομένο αυτό από τη φορά που παίρνει η μπάλα στη συγκεκριμένη φάση». Μάλιστα, θεωρούν πως ο Παπαδόπουλος έληξε γρηγορότερα απ' όσο έπρεπε τον αγώνα, σημειώνοντας ότι «υπήρχε φάουλ έξω από την περιοχή στην τελευταία φάση του αγώνα και ο Παπαδόπουλος από την αγωνία του σφυριζει τη λήξη του αγώνα».

Τα παράπονά των ανθρώπων του Ατρομήτου δεν σταματούν εκεί, αφού επισημαίνουν πως «όλη η συμπεριφορά του Παπαδόπουλου και του εργαλείου Παπαπετρου είναι κάτι παραπάνω από προκλητική! Καμία δικαιοσύνη στον τρόπο σφυριγματων στις δύο ομάδες. Ο Παπαπέτρου προσπαθούσε από το VAR στο πρώτο ημίχρονο να βρει παράβαση του Κεσχρίντα σε ξεκάθαρο φάουλ σε εναέρια διεκδίκηση και αγκωνια».

Τέλος, μομφές υπάρχουν και κατά του β' βοηθού Νικόλαου Σάββα, με τον Ατρόμητο να τονίζει πως «είναι απίστευτο το γεγονός ότι πρώτα βλέπει οφσάιντ στη φάση του Έρλινγκμαρκ και δεύτερον βλέπει και οφσάιντ στη φάση του πέναλτι του Βαλένσια. Προφανώς είχε μεγάλη αγωνία μην στραβωσει το οτιδήποτε».





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»