Αυξάνονται κατά έξι οι θέσεις των εισαγγελέων με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου το οποίο κρίθηκε νόμιμο από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Ειδικότερα, οι Εισαγγελίες Εφετών Αθηνών και Θεσσαλονίκης αυξάνονται κατά ένας, με αποτέλεσμα στην Αθήνα να ανέρχονται πλέον σε 26 και στη Θεσσαλονίκη σε επτά.

Επίσης, κατά μία αυξάνονται οι θέσεις στην Εισαγγελία Πάτρας και Ναυπλίου έτσι ώστε στο εξής ο συνολικός αριθμός των αντεισαγγελέων στην Πάτρα ανέρχεται πλέον στους οχτώ και στο Ναύπλιο στους τρεις.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και Πειραιά αυξάνονται κατά μία οι θέσεις των εισαγγελέων και ο συνολικός αριθμός των εισαγγελέων ανέρχεται πλέον στην Αθήνα στους 55 και στον Πειραιά στους οχτώ.

Το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος κρίθηκε νόμιμο από το Ε΄ Τμήμα του ΣτΕ (πρόεδρος ο αντιπρόεδρος Αθανάσιος Ράντος και εισηγήτρια η πάρεδρος Θεώνη Καλογεροπούλου).

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προθεσμία πήραν οι γονείς που κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα παιδιά τους

Τραγωδία στην Κορινθία: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε σπίτι - Νεκροί δύο νεαροί

Θάνατος 31χρονου από ξυλοδαρμό στην Πάτρα: Παραδόθηκε ένας 26χρονος

Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον Γιώργο Παπαδάκη

Σοκ στην Κρήτη: Γονείς κατηγορούνται ότι βίαζαν και κακοποιούσαν τα παιδιά τους - Η καταγγελία έγινε από συγγενή

Διαβατήρια: Ψηφιοποίηση διαδικασίας συλλογής δικαιολογητικών

Flyover: Κλείνει για 2 ημέρες ο περιφερειακός για την κατεδάφιση της γέφυρας Πανοράματος

Διοικητής Αρχής Κυβερνοασφάλειας για το black out στο FIR Αθηνών: «Δεν υπήρξε καμία παρεμβολή»

Μπαράζ αποκλεισμών από τα αγροτικά μπλόκα - Κλείνουν Αθηνών - Λαμίας, Τέμπη, Ιόνια Οδό και τελωνεία

Ανεμοστρόβιλος στο Καλπάκι Ιωαννίνων «σήκωσε» ολόκληρη πτηνοτροφική μονάδα - Φόβοι για πλημμύρες στην Ήπειρο