Μία σεζόν θρίλερ, αλλά με happy end ολοκληρώθηκε την Κυριακή για τη Βαλένθια και ο Τύπος της πόλης δεν είχε καμία διάθεση για… ευχολόγια.

Οι «νυχτερίδες», οι οποίες στην αυλαία ήρθαν 1-1 στην έδρα της Μπέτις, τερμάτισαν μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη έπειτα από μία τρομερά κακή σεζόν.

«Λιμ, ποτέ ξανά», είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Super Deporte», η οποία εδρεύει στην πόλη, απευθυνόμενη στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Πίτερ Λιμ.

Στο πρωτοσέλιδο αναφέρεται επίσης: «Τίποτα για να πανηγυρίσουμε. Η Βαλένθια σώθηκε την τελευταία αγωνιστική, βάζοντας τέλος σε μία σεζόν που πρέπει να ξεχαστεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άγγιξε το έπος η Μπαρτσελόνα, αλλά η Ατλέτικο άντεξε στην πίεση και πήγε τελικό!

Υπόθεση... χιλιοστών: Ο Μπερνάλ έκανε το 3-0 για την Μπαρτσελόνα και έβαλε φωτιά!

Έχουμε ματς στη Βαρκελώνη: Ο Ραφίνια έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Το σφυροκόπημα από το πρώτο λεπτό απέφερε καρπούς και ο Μπερνάλ κράτησε ζωντανό το όνειρο πρόκρισης της Μπάρτσας

Σοκ σε Ρεάλ και Βραζιλία με Ροντρίγκο: Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν, μαζί και το Μουντιάλ!

Οργή Ρίκο για το χτύπημα Ρούντιγκερ: «Ήταν εσκεμμένο - Δεν θα έπαιζα ξανά φέτος αν το έκανα εγώ»!

«Θολό» το μέλλον του Αρμπελόα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπετανκόρ: «Ακολουθούσα λάθος δρόμο, δεν ήθελα αυτήν τη ζωή, οπότε σταμάτησα και συνήλθα»

Σιμεόνε: «Έτσι θα σταματήσουμε τον Γιαμάλ - Όλη τη σεζόν περιμέναμε παιχνίδια σαν το αποψινό»

Στο Παρίσι για εξετάσεις ο Εμπαπέ