Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τέλος της καριέρας του, το οποίο πλησιάζει, μιλώντας με συγκίνηση.

Επιπλέον, ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού, μίλησε και για τις αναμνήσεις του από τη Ligue 1.

«Ο Μανταντά είναι σύμβολο της Μαρσέιγ. Ο Μαμαντού Νιανγκ επίσης είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Ωστόσο, μετά από μένα, που έπαιξα 331 παιχνίδια δεν νομίζω ότι έπαιξε άλλος τόσα ματς με αυτόν τον σύλλογο. Γι' αυτό τον λόγο και θεωρώ ότι είμαι και εγώ στο Top-10, δεν πρόκειται να πω σε ποια θέση, αλλά νομίζω ότι ήμουν κάποιος σημαντικός για τη Μαρσέιγ», ανέφερε αρχικά.

Για τις αναμνήσεις στη Ligue 1, αλλά με τη φανέλα της Λιόν, στάθηκε στην επιστροφή του στο Βελοντρόμ κατά τη διάρκεια του 2015 μετά από μία σεζόν στη Ρωσία, αλλά και σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία που έχασε: «Είναι η μόνη φορά στην καριέρα μου που χαίρομαι που βλέπω το σουτ μου να χάνεται».


Ενώ τέλος, αναφέρθηκε στο τέλος της καριέρας του που πλησιάζει λέγοντας συγκινημένος: «Φοβάμαι ότι όλα θα τελειώσουν. Είναι μια στιγμή που φοβόμαστε, αλλά έτσι είναι, έτσι είναι η ζωή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνη της στα δίχτυα»