Stoiximan Super League

Μια ανάσα από Μαντσίνι ο Ολυμπιακός

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό και η μετακίνησή του από τον Άρη ολοκληρώνεται με την επιστροφή του από την Αργεντινή.

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Ντανιέλ Μαντσίνι. Η μετακίνηση του Αργεντινού εξτρέμ από τον Άρη στον Ολυμπιακό είναι προ των πυλών και αναμένεται να ολοκληρωθεί με την επιστροφή του παίκτη από την πατρίδα του, όπως αναφέρει το «ΦΩΣ».

Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και η περίπτωση του 26χρονου άσου προκρίθηκε, με τον Μίτσελ να την… προσυπογράφει. Πέρα από τη δεδομένη ποιότητά του, διακρίνεται σε δημιουργία και εκτέλεση (4 γκολ και 3 ασίστ σε 15 εμφανίσεις φέτος), μπορεί να προσφέρει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ συν τοις άλλοις είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και δεν θα πιάσει θέση ξένου.

Ο Μαντσίνι μετά τη ρήξη που είχε με τη διοίκηση του Άρη αποχωρεί δεδομένα από την ομάδα και ετοιμάζει βαλίτσες για τον Ολυμπιακό, ενώ την αντίθετη διαδρομή αναμένεται να ακολουθήσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Δεν αποκλείεται, εφόσον ολοκληρωθεί το deal άμεσα, ο Μαντσίνι με την επιστροφή του από την πατρίδα του να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των πρωταθλητών και να πάει για προετοιμασία στην Μαρμπέγια, ώστε να προσαρμοστεί ταχύτερα στη φιλοσοφία του Μίτσελ και το νέο του περιβάλλον. Πάντως σε κάθε περίπτωση δικαίωμα συμμετοχής θα έχει από την 1η Ιανουαρίου.

Η συγκεκριμένη μεταγραφή ίσως να μην είναι η μοναδική που θα γίνει στα άκρα της επίθεσης, αφού με τις αποχωρήσεις που επίκεινται θα υπάρχουν ανάγκες για αρκετές ακόμη λύσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x