Σωστό ήταν το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ στο ματς στην έδρα του Παναιτωλικού σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6, ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε πως ήταν σωστό και το πέναλτι που πήρε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, ενώ αναφέρθηκε και στη φάση του Ινσούα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο:

Κέρκυρα-Πλατανιάς 2-0 (Ευαγγέλου): Στο 1ο λεπτό ο βοηθός Σάββας έδωσε κακώς οφσάιντ στον Ενσικουλού που καλυπτόταν από δύο. Στο φινάλε του ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας του Πλατανιά βρίσκει τον αντίπαλό του και ο Ευαγγέλου έδωσε σωστά το πέναλτι. Σωστή ήταν και η αποβολή του Βάντερσον στο 81’.

Απόλλων-Παναθηναϊκός 0-0 (Βάτσιος): Έχει δίκιο ο Βάτσιος και ο Τουμπακάρης. Ο Ινσούα πήδηξε για κεφαλιά και η μπάλα τον βρήκε στο πλάι και έκανε μια διαδρομή στο χέρι κι έφυγε, ο κανονισμός το αναφέρει αυτό ως αναπάντεχο χέρι και σωστά δεν έδωσαν πέναλτι.

ΑΕΚ-Λαμία 2-0 (Κουτσιαύτης): Σωστό το γκολ του Λάζαρου, που είναι στην ίδια ευθεία. Για ένα πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αναστασιάδης μπορεί να μην είχε ακουμπήσει το χέρι του στο έδαφος, όμως η μπάλα δεν βρήκε στο χέρι του, συνεπώς σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-1 (Θάνος): Στο 54΄ο Μπίσεσβαρ ζήτησε πέναλτι όμως δεν υπήρχε παράβαση. Στο 64’ ο ΠΑΟΚ ζήτησε νέο πέναλτι για χέρι του Μιχάι. Ο παίκτης του Παναιτωλικού μάζεψε το χέρι του και το έβαλε πίσω από την πλάτη του. Ήταν πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε. Στη συνέχεια ο Ντίας μπήκε στην περιοχή τον μάρκαρε ο στόπερ του ΠΑΟΚ και μάλιστα πέφτοντας έπιασε και το πόδι του, έπρεπε να πάρει κίτρινη για θέατρο αφού δεν υπήρχε κάτι. Στο 85’ πριν χτυπηθεί το κόρνερ ο Βαρέλα και ο Μιχάι τραβιούνται μεταξύ τους και ο παίκτης του ΠΑΟΚ πήρε πλεονέκτημα και βγήκε μπροστά, ο Θάνος θα έπρεπε να σταματήσει τη φάση και να δώσει κίτρινη στον Βαρέλα. Όταν χτυπήθηκε το κόρνερ ο Μιχάι τράβηξε τον Βαρέλα και σωστά δόθηκε το πέναλτι.

Ατρόμητος-Λάρισα (Τζοβάρας): Δεν είχε κάτι για συζήτηση

Πανιώνιος-ΠΑΣ 0-1 (Σέζος): Στο 22’ ο δεύτερος βοηθός ο Σίπκας κάνει λάθος υπόδειξη για οφσάιντ του Μασούρα. Στο 67’ ο Μανθάτης ζήτησε πέναλτι όμως δεν υπήρχε κάτι. Ο Σέζος δεν έκανε κάποιο μεγάλο λάθος.

Ξάνθη-Λεβαδειακός 2-1 (Τσαμούρης): Καμία παράβαση.

Αστέρας-Ολυμπιακός 1-1 (Ζαχαριάδης): Στο 38’ ο Τριανταφυλλόπουλος μαρκάρει τον Ανσαριφάρντ και ο Ζαχαριάδης δίνει σωστά πέναλτι. Στο 74’ ο Σισέ έχει ρίξει κάτω τον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης και έπρεπε να δώσει πέναλτι. Στη συνέχεια ο Φιγκέιρας χειροκροτάει ειρωνικά τον διαιτητή και θα έπρεπε να είχε δει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube