Η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και μάλιστα ως πρώτη αποτελεί… άθλο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς συμμετείχε στον πιο δύσκολο όμιλο στην ιστορία της διοργάνωσης στη φάση του Top16, σύμφωνα με τον Αντρέι Βατούτιν.

«Πήραμε την πρώτη θέση στον πιο δύσκολο όμιλο του Top16 που έχει προκύψει στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ενώ καταφέραμε να βγάλουμε εις πέρας αυτόν τον μαραθώνιο χωρίς μεγάλες απώλειες και παίζοντας θεαματικό μπάσκετ. Γι’ αυτό και πήραμε το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά», δήλωσε αρχικά ο Αντρέι Βατούτιν στην ιστοσελίδα «itar-tass» και πρόσθεσε:

«Προσωπικά δεν θυμάμαι να έχει υπάρξει παρόμοιο γκρουπ, όπου την τελευταία αγωνιστική θα έπαιζαν για την πρόκρισή τους μεγάλες ομάδες όπως Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός, αλλά και με μία Χίμκι πιο δυνατή από ποτέ. Η Ρεάλ είναι η ίδια ομάδα με πέρυσι που κατέκτησε την Ευρωλίγκα, ενώ ο Γιουλ απέρριψε πολύ μεγάλη πρόταση των Ρόκετς για να παραμείνει. Μάλιστα Ρεάλ και Ολυμπιακός είχαν τεθεί αντιμέτωποι στον περσινό τελικό».

Και συνέχισε με τους τραυματίες ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ: «Με ανησυχούν οι τραυματισμοί των Φρίλαντ και Χριάπα που δεν θα παίξουν στα προημιτελικά. Ελπίζω να είναι έτοιμοι σύντομα και να μην προκύψει άλλος τραυματισμός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ανυπομονησία για το ντεμπούτο του Μόρις»: Το σχόλιο Ζέρβα πριν την κρίσιμη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Βίρτους Μπολόνια-Ολυμπιακός: Εορταστική αποστολή στην Ιταλία για τους «ερυθρόλευκους»

Ιβάνοβιτς: «Κορυφαία ομάδα με έμπειρους παίκτες ο Ολυμπιακός»

Χολ: «Πρέπει να παίξουμε σκληρά για 40 λεπτά, "κλειδί" να περιορίσουμε τον Έντουαρντς»

Μαζί με τον Ολυμπιακό στην Μπολόνια ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Έκλεψε την παράσταση φτάνοντας στο αεροδρόμιο με παντελόνι... Grinch ο Ντόρσεϊ!

Μπαρτζώκας: «Σε αυτό το επίπεδο είναι πρωταθλητές στο μυαλό οι παίκτες – Μεγάλη προσαρμογή ο Μόρις»

Παπανικολάου: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια της Βίρτους, έχουμε τους παίκτες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω»

«Έχω αμφιβολίες για την επιτυχία του ΝΒΑ Europe - Οι άνθρωποι στην Ευρώπη πάνε στο γήπεδο επειδή...»

Ο Πέσιτς έγραψε ιστορία ως ο γηραιότερος προπονητής που έχει βρεθεί σε πάγκο ομάδας της Ευρωλίγκας!