Ο Ρέτιν Ομπασοάν έχει παράπονα για τη διαιτησία στο Βέλγιο-Ελλάδα.

Ο άσος των γηπεδούχων χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ στην κρίσιμη επίθεση στο φινάλε και έδειξε να μην συμφωνεί με την απόφαση των διαιτητών.

«Παλέψαμε κάθε δευτερόλεπτο στο ματς. Είμαι περήφανος για όλους στην ομάδα μας. Δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις μετά από μια ήττα με 32 πόντους. Όμως είχαμε πίστη και φτάσαμε σε θέση να κερδίσουμε και πιστεύω πως έπρεπε να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στην Ελλάδα, εμείς συνεχίζουμε. Σε πολλά παιχνίδια πολλοί δεν μας πίστευαν ότι μπορούμε και τα καταφέραμε. Αυτό είπα και στα παιδιά πριν τον αγώνα και αυτό πρέπει να θυμόμαστε. Οι κακές ήττες μπορούν να έρθουν αλλά πρέπει να έχεις πίστη», ανέφερε αρχικά.

Για την τελευταία φάση τόνισε: «Δεν ξέρω, μπορούν να μου βάλουν πρόστιμο για αυτό; Είμαστε δέκα παίκτες και είναι τρεις διαιτητές. Ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί. Ο διαιτητής πήρε μια απόφαση και έτσι έγινε. Πρέπει να το αποδεχτούμε. Θα ξαναδώ το ματς και τη φάση, αλλά αυτό δεν θα αλλάξει κάτι. Κάναμε 26 λάθη και μας πλήγωσαν. Η Ελλάδα ήρθε με έμπειρους παίκτες και ήξερε πώς να διαχειριστεί το ματς. Για να κερδίσεις τέτοια ματς, πρέπει να αποφεύγεις τα λάθη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του