Αποφασισμένος να δώσει την ευκαιρία στον Τζόελ Κάμπελ, για να αποδείξει αν μπορεί να σταθεί στην Άρσεναλ, εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Οι «κανονιέρηδες» θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Γουόλκοτ και Τσάμπερλεϊν λόγω τραυματισμού και έτσι ο Αλσατός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Κοσταρικανό διεθνή – ο οποίος είχε αγωνιστεί ως δανεικός στον Ολυμπιακό στο παρελθόν- λέγοντας πως φέτος η χρονιά για εκείνον θα είναι «ή τώρα, ή ποτέ»!

«Ο Κάμπελ είναι κάτι μεταξύ Γουόλκοτ και Ζιρού. Του αρέσει να παίζει με πλάτη, αλλά του αρέσει και να ντριμπλάρει. Ήθελα να τον κρατήσω φέτος στην ομάδα, καθώς ένιωσα πως είχε παραχωρηθεί δανεικός για δύο-τρεις φορές και πλέον είναι το “τώρα ή ποτέ” για εκείνον. Είμαι εντυπωσιασμένος με την συμπεριφορά του που είναι εκπληκτική και θεωρώ πως μέσα στους επόμενους δύο με τρεις μήνες θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. Στο τέλος, μπορεί να βρεις τον εαυτό σου στη μεγάλη ομάδα. Αυτό έγινε με τους Κοκλέν και Μπεγερίν την περασμένη σεζόν», δήλωσε σχετικά ο Αρσέν Βενγκέρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντε Τζέρμπι: «Πιστεύω ότι η Τότεναμ θα μείνει στην κατηγορία»

Τσέλσι – Λιντς: Οι ευάλωτοι «μπλε», το... γιατρικό στο Γουέμπλεϊ και ο φετινός, κακός τους δαίμονας

Άλλαξε… τροπάριο στα κόρνερ, νίκησε και ξέφυγε προσωρινά η Άρσεναλ!

Εφτάψυχη Μάντσεστερ Σίτι, ανέτρεψε την αξιόμαχη Σαουθάμπτον στα τελευταία λεπτά και προκρίθηκε στον τελικό του FA Cup!

Σοκ στο 92' από… άλλο ματς για την Τότεναμ, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού και με νίκη!

Η απόλυτη παράνοια: Η Ρότσντεϊλ έβαλε γκολ τίτλου στο 95' αλλά η Γιορκ Σίτι της έκλεψε την άνοδο ισοφαρίζοντας στο 113'!

Κυνηγώντας τη δική της ευρωπαϊκή τύχη, η Φούλαμ προκάλεσε πλήγμα στην Άστον Βίλα

Πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της Λίβερπουλ στο England365: Χάσαμε τίτλους από τη διαιτησία, ποτέ μη λες ποτέ για Κλοπ

Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον: Πρώτος ημιτελικός στο FA Cup με ξεκάθαρο φαβορί

Πεντάρα σωτηρίας για την αφηνιασμένη Φόρεστ, άφησε Γουέστ Χαμ και Τότεναμ να «καίγονται»!