Ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως οι παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας μπήκαν φοβισμένα στην παράταση, όμως έβγαλαν ψυχή και νίκησαν την Καρδίτσα, όμως θεωρεί πως έπρεπε να το έχουν κάνει από την κανονική διάρκεια της αναμέτρησης με τη διαφορά που απέκτησαν, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, πήραμε μια διαφορά, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε λάθη.
Μπήκαμε λίγο φοβισμένα και, παρότι είχαμε πει να κάνουμε άλλα πράγματα, δώσαμε δικαίωμα στην Καρδίτσα να πάει στο παιχνίδι στην παράταση. Παρόλα αυτά, είδαμε και στην παράταση ότι οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής και διεκδικούσαμε κάθε μπάλα, Έλληνες και ξένοι. Αυτό δείχνει την ομαδικότητα που μας διακρίνει.

Το θετικό είναι ότι νικήσαμε, αλλά, αν θέλουμε να βρούμε κάτι αρνητικό, είναι ότι έπρεπε να νικήσουμε από την κανονική διάρκεια του αγώνα και, μάλιστα, με διαφορά. Όμως, από τα λάθη μας πρέπει να μάθουμε για να πετύχουμε τον στόχο της σωτηρίας. Πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στην Καρδίτσα για την εμφάνισή της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του