Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» τόνισε πως έπαιξαν εγωϊστικά και καλή άμυνα πάνω στους «κυανέρυθρους», παρά το γεγονός πως την τελευταία αγωνιστική οι Πατρινοί μπορούν να μπουν στα πλέι οφ. Θεωρεί πως μόνο στα τελευταία λεπτά αποφάσισαν να τρέξουν και να βγουν σε αιφνιδιασμούς και στάθηκε στην τελευταία αναμέτρηση της κανονικής περιόδου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Χουγκάζ για την εικόνα της ομάδας, που έδειξε πολύ ανταγωνιστική και γενικά το ρίσκο που πήρε στη διάρκεια της σεζόν να αναλάβει την ομάδα στην τελευταία θέση και με όχι καλό ρόστερ. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε για να είμαστε σωστοί απέναντι στον εαυτό μας κι επειδή ήταν το τελευταίο στην έδρα μας.

Θεωρώ ότι δεν υπήρχε άλλο κίνητρο, εκτός του εγωϊσμού και φάνηκε στον τρόπο που παίζαμε άμυνα. Μόνο στα τελευταία λεπτά, όταν το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, ξεκινήσαμε σε κάποια διαστήματα του τρίτου και τέταρτου δεκαλέπτου να παίζουμε σχετικά καλά και να τρέχουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και κοιτάζουμε το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Μετά ότι είναι θα το πούμε...Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είμαι χαρούμενος που, έστω και με αυτό τον τρόπο, νικήσαμε σήμερα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube