Ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως ο Απόλλων Πάτρας ήταν ανταγωνιστικός για μεγάλο χρονικό διάστημα κόντρα στον ισχυρό Ολυμπιακό, όμως δεν άντεξε κόντρα στη μεγάλη ποιότητα και έδωσε σύνθημα για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής της Basket League και τα παιχνίδια με αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο με τους "μελανόλευκους".

Αναλυτικά: «Αρχή του πρωταθλήματος για εμάς με δύσκολη αναμέτρηση, ήταν ο πιο ισχυρός αντίπαλος τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τηρούμενων των αναλογίων, δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Για 12’-13’, ήμασταν ανταγωνιστικοί και κοντά στο σκορ, αλλά, από εκεί και πέρα, η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού και η διαφορά κλάσης ήταν ξεκάθαρή.

Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου, έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν και το ελληνικό στοιχείο έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Πλέον, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αντίπαλο την επόμενη αγωνιστική. Αλλά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να πάρουμε για την κατηγορία. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό και εμείς να είμαστε υγιείς για να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του