Ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε στην Κύπρο παρά τις ενοχλήσεις που εξακολουθεί να αισθάνεται στον αγκώνα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε μια περίοδο κατά την οποία καλείται να διαχειριστεί το πρόβλημα και παράλληλα να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να βρει τον ρυθμό και τη χημεία του.

Ο MVP της EuroLeague ήταν ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» με 22 πόντους και 4 ριμπάουντ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην κατάσταση που αντιμετωπίζει, αλλά και στην ανάγκη της ομάδας να βελτιωθεί άμεσα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

«Δεν είμαι στο 100%. Το δουλεύουμε (σσ. το θέμα στον αγκώνα), αλλά δυστυχώς δεν έχουμε ώρα για προπόνηση ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να αγωνιστώ με αυτό. Δεν μ’αρέσει να ενοχλεί κάτι, αλλά είναι μέρος του αθλητισμού.

Από την άλλη, νομίζω δεν ήμασταν καλοί σήμερα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Όμως θεωρώ ότι μέσα από τις λίγες προπονήσεις που έχουμε, μέσα από τα παιχνίδια, είναι χρέος μας να βελτιωθούμε και να βρούμε τη χημεία μας όσον το δυνατό πιο γρήγορα.

Αυτά τα φιλικά χρειαζόμαστε, με ομάδες που έχουν τους ίδιους ή παρόμοιους στόχους με τους δικούς μας, γιατί την άλλη εβδομάδα ξεκινάνε τα επίσημα παιχνίδια, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Μ’ αρέσει να παίζω στην Κύπρο. Είναι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου εδώ. Έχω μεγαλώσει εδώ. Είναι ξεχωριστό και πάντα όταν ερχόμαστε εδώ είναι πιο ιδιαίτερο»
, είπε αναλυτικά.

@sporfm946 Ο Σάσα Βεζένκοφ αναφέρθηκε στις ενοχλήσεις που νιώθει στον αγκώνα, στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού, για το πόσο άνετα νιώθει στην Κύπρο, αλλά και στην παρουσία του κόσμου στο πλευρό των «ερυθρόλευκων» #sporfm #olympiacos ? original sound - sporfm946

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το τρίποντο νίκης του Βεζένκοφ και ο φρενήρης ρυθμός: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα

Μπαρτζώκας: «Η άμυνα ήταν υποτονική, έχουμε πολλά να βελτιώσουμε» - Η εξήγηση για την απουσία Ντόρσεϊ

Μοντέρο στην άμυνα, Βεζένκοφ στην επίθεση: Το δραματικό φινάλε στη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα

Μεγάλη ανατροπή και νίκη του Ηρακλή στη Ρουμανία!

Νίκησε ξανά τον Ερυθρό Αστέρα με φουλ επίθεση και ασταμάτητο Σάσα ο Ολυμπιακός!

Τα highlights από την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ στη Ρόδο

Λαρεντζάκης: «Καταλαβαίνω απόλυτα τον κόσμο της ΑΕΚ - Έκανα μία λάθος χειρονομία, ελπίζω να με συγχωρέσουν»

Ομπράντοβιτς: «Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε - Να δώσουμε τα πάντα για τον κόσμο μας»

Πρώτο δείγμα θετικό για τον νέο Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς, άνετα την ΑΕΚ με «όπλο» την άμυνα!

Ως ένδειξη διαμαρτυρίας, οι φίλοι της ΑΕΚ αποχώρησαν από το φιλικό με τον Παναθηναϊκό