Αναλυτικά, ο Βούλγαρος φόργουορντ του Άρη έγραψε:

«Όλα για τη νίκη στην Πάτρα

Καλησπέρα σε όλους

Ήταν μία ήρεμη εβδομάδα για μας, η οποία κύλησε με πολύ… μάθημα και συγκέντρωση. Την περασμένη εβδομάδα πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη για μας, η οποία μας έδωσε έξτρα ώθηση και κίνητρο για να συνεχίσουμε καλά. Κόντρα στον ΠΑΟΚ είχαμε μεγαλύτερη ευστοχία σε σχέση με τον αγώνα του «Nick Galis Hall» και πήραμε μία σπουδαία νίκη, η οποία αφενός μας κράτησε σε καλή θέση βαθμολογικά, αφετέρου έδωσε χαρά στον κόσμο μας.

Μετά από τέτοια ματς και τέτοιες νίκες, η ψυχολογική προετοιμασία είναι πολύ βασικό κομμάτι για την επόμενη αναμέτρηση. Είμαστε προσγειωμένοι και δεν αφήνουμε το σερί νικών που έχουμε να μας παρασύρει. Όπως είπε και ο Βασίλης Σίμτσακ, έχουμε κατά νου το πάθημα του Νοεμβρίου, όταν μετά από σερί νίκες κάναμε τρεις συνεχόμενες ήττες και ρίξαμε μεγάλο βάρος στο να παραμείνουμε… στο έδαφος, μετά τα τέσσερα σερί επιτυχή αποτελέσματα που πετύχαμε τον τελευταίο καιρό.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Απόλλωνα, στην Πάτρα. Ο Απόλλων είναι ιδιαίτερη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες. Είναι δυνατός ιδιαίτερα στην έδρα του. Θα είναι ένα πολύ σκληρό ματς και ελπίζουμε να φύγουμε νικητές από την Περιβόλα. Πρόκειται για μία πολύ αθλητική ομάδα. Τους μελετήσαμε καλά στο βίντεο και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Όπως σε κάθε ματς, θα τα δώσουμε όλα και θα παίξουμε πολύ δυνατά για τη νίκη.

Και στο ματς του Σαββάτου δε θα έχουμε στο ρόστερ τον Τόρεϊ Τόμας, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Μέχρι τώρα αντεπεξήλθαμε καλά στους αγώνες που δεν έπαιξε και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και στην Πάτρα.

Περιμένουμε ότι θα έχει αρκετούς φιλάθλους μας στο γήπεδο και θέλουμε να τους δώσουμε τη χαρά να φύγουν νικητές. Το βέβαιο είναι ότι θα δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε.

Χαιρετισμούς σε όλους
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

TAGS: Άρης