Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα με τους 41 νεκρούς.

Το βίντεο, από κάμερες ασφαλείας, κατέγραψε τη στιγμή ουσιαστικά της αεροπορικής τραγωδίας στη Μόσχα, τη στιγμή της πρόσκρουσης του Sukhoi Superjet-100 στο αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας, κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης. Από τους 78 επιβαίνοντες, μόνοι οι 37 επέζησαν, 41 ανασύρθηκαν νεκροί.

Το βίντεο δείχνει την προοσγείωση του του αεροπλάνου της Aeroflot που κατέληξε σε αεροπορική τραγωδία. Το τζετ προσπαθεί να προσγειωθεί με μεγάλη ταχύτητα, ακουμπάει στον αεροδιάδρομο, αναπηδά και στη συνέχει χτυπά στο έδαφος. Οπως φαίνεται στο βίντεο διαλύεται το πίσω μέρος της κοιλιάς του αεροσκάφους, ενώ αμέσωως τυλίγεται στις φλόγες.




Το βίντεο που καταγράφει την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου και αναρτήθηκε στο Telegram.

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι το βίντεο που ελήφθη από το εσωτερικό του αεροσκάφους, από κάποιον επιβάτη προφανώς, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του, από το παράθυρο του αεροπλάνου, τη στιγμή της αεροπορικής τραγωδίας στη Μόσχα. Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι κινητήρες που τυλίγονται στις φλόγες.




Αεροπορική τραγωδία με 41 νεκρούς
Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο αριθμός των νεκρών από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα ανέρχεται σε 41.

Οι 37 από τους 78 επιβάτες και μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο Sukhoi Superjet 100 διασώθηκαν, οπως είπε η εκπρόσωπος της Επιτροπής που ερευνά την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα, Σβετλάνα Πετρένκο.

Η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι το αεροπλάνο «επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους» και ότι οι μηχανές του τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά την προσγείωση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος πιθανότατα χτυπήθηκε από κεραυνό.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)

Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν 11 υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές του 2027

Ελληνικό: Εισπράξεις 1,85 δισ. ευρώ, ισχυρές πωλήσεις κατοικιών

Ενώπιον του ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ για την υπόθεση των δωρεών προς παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ

Τζέι Ντι Βανς: Σε τεντωμένο σχοινί απέναντι στον Τραμπ

Επιδοτήσεις επιχειρήσεων έως 80% – Ποια προγράμματα λήγουν τον Νοέμβριο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα από σήμερα λόγω του Αυθεντικού Μαραθώνιου