Αισιόδοξος για την κατάκτηση μιας ακόμα νίκης από πλευράς Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Ρουί Βιτόρια!

Στην καθιερωμένη του δήλωση στο Matchday Mag, στο πλαίσιο της σημερινής (01/12) αναμέτρησης των «πράσινων» με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στα σημεία που πιστεύει ότι μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα του στην επικράτηση απέναντι στους Περιστεριώτες.

«Το ματς με τον Ατρόμητο, σίγουρα θα είναι δύσκολο, αλλά είναι κάτι το οποίο το αντιμετωπίζουμε με πάρα πολύ μεγάλη διάθεση και πάρα πολύ μεγάλη χαρά, από τη στιγμή που προερχόμαστε από μια διαδικασία με θετικά αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιτόρια.

Και πρόσθεσε: «Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία τα οποία θα χρειαστούμε σε αυτόν τον αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε τρεις βαθμούς, να τους προσθέσουμε στη βαθμολογία μας και να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Ατρόμητο, αλλά θεωρούμε πως έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»