Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως πάντα είναι σημαντικό να νικάς υπερδυνάμεις σαν την Κροατία και πως έγινε αυτό που ζήτησε αρχικά, μια καλή εμφάνιση μπροστά στο ελληνικό κοινό. Θεωρεί σημαντική την κάθε επιτυχία, ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και πως, αν παίξουν καλή άμυνα, μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο. Στάθηκε στη διαφορά της απόδοσης με τον παίκτη λιγότερο στα δύο ημίχρονα με τους «χρβάτσκι», όμως ήταν δύσκολο να φτάσουν στο +6.

Αναλυτικά: «Πάντα μια νίκη επί της Κροατίας είναι πολύ σημαντική. Είναι μια υπερδύναμη της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης. Αυτό ήθελα από τους παίκτες μου, να παίξουν για τη νίκη μέσα στην έδρα μας και μπροστά στο κοινό μας να κάνουμε καλά παιχνίδια, ώστε να "χτίζουμε" την αυτοπεποίθησή μας.

Έρχεται μια σημαντική διοργάνωση, όπως είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, και κάθε βήμα που κάνουμε, μετράει. Θέλουμε να νιώθουμε ότι μπορούμε να το ξανακάνουμε, αλλά οι αντίπαλοί μας να νιώθουν πως παίζουν απέναντι σε μία ομάδα που έχει χαρακτηριστικά. Εμείς, σήμερα δείξαμε ότι, όταν είμαστε καλοί στην άμυνα, έχουμε ελπίδες να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο.

Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στον αγώνα, με κακές άμυνες και εύκολες αποβολές. Μετά, παίξαμε αρκετές άμυνες στον παίκτη λιγότερο, βελτιώνοντας πάρα πολύ την απόδοσή μας σε αυτόν τον τομέα. Όταν δεν πετυχαίνει γκολ ο αντίπαλος, είναι σαν να το πετυχαίνουμε εμείς.

Στη συνέχεια, βρήκαμε τις λύσεις που χρειαζόμασταν και πήραμε μία νίκη, δηλαδή αυτό που θέλαμε. Από εκεί και πέρα, ήταν πολύ δύσκολο να "ανατραπεί" το σκορ με το οποίο χάσαμε στην Κροατία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube