Ο Παναθηναϊκός συνεχίσει την αναζήτηση προπονητή δίχως κάτι χειροπιαστό για την ώρα, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να βρίσκεται μέχρι νεωτέρας στον πάγκο.

Την ίδια στιγμή, λιγότερο από μια εβδομάδα έχουν στη διάθεσή τους οι «πράσινοι» για να βρουν τον αντικαταστάτη του Τζέιμς Γκιστ. Πιθανότατα την Πέμπτη θα βγει το αποτέλεσμα του δεύτερου δείγματος και θα ανακοινωθεί η τιμωρία του, που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Μέχρι την παραμονή έναρξης των play offs, δηλαδή μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη, θα μπορούν να πάρουν παίκτη για τη θέση του Γκιστ οι νταμπλούχοι, αφού τότε λήγει η σχετική προθεσμία.

Πολύ ψηλά στη λίστα τους βρίσκεται ο Τρέι Τόμπκινς. Ο 25χρονος Αμερικανός (2,08μ.) κάνει καταπληκτική σεζόν με τη Νίζνι έχοντας 16,6 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ κατά μέσο όρο στη VTB League, αλλά και 14,5 πόντους, 8,1 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ στην Ευρωλίγκα. Είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ και σκόρερ, διαθέτοντας και πολύ καλό μακρινό σουτ. Το πρόβλημα είναι πως η Νίζνι συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στη VTB League (έχει σπάσει την έδρα της Ζενίτ, είναι στο 1-1 και παίζει τα δύο επόμενα ματς στην έδρα της με το πρώτο σήμερα και η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες) και είναι πολύ δύσκολο να τον αφήσει να φύγει.

Εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις, όπως του Μάρκους Χέισλιπ, ενώ πάντα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη γίνει μόνο μεταγραφή αντι-Γκιστ, αλλά και προσθήκη σε άλλη μια θέση, αφού υπάρχει δυνατότητα αλλαγής και δεύτερου ξένου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Μαρούσι βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Σάκοτα: «Δεν θυμάμαι ξανά κάτι τέτοιο με τους τραυματισμούς»

Δεν έχει τέλος η κακοδαιμονία στην ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο ιατρικό δελτίο της Ένωσης - Μαγνητική για Φλιώνη

Μπάντιο: «Το πρόγραμμα είναι σκληρό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι - Εξίσου σημαντικό με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα»

Σάκοτα: «Πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Μπράουν από το ματς - Άδικο να μείνουμε στις βολές»

Τα όργια του Μπάντιο απέναντι στους αξιόμαχους «κιτρινόμαυρους»: Τα highlights του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο ματς, έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ - Η άμυνα του β' μέρους μας βοήθησε και στην επίθεση»

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός 12άδας και ο Χολ

Λύγισε στο φινάλε τη μαχητική ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με σούπερ Μπάντιο

Κούσης: «Δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ, θέλει ΝΒΑ - Κλίμα ευφορίας στον Άρη, κυριαρχικός Ηρακλής»