Τη βεβαιότητα ότι δεν θα χρειαστούν δραστικές αλλαγές -παρά μόνο μεγαλύτερη προσήλωση στον στόχο- ώστε να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στις επιτυχίες εξέφρασε ο Γιώργος Βόβορας.

«Προερχόμαστε από δυο πολύ κακές ήττες. Ήταν πολύ σημαντικό το ματς του Σαββάτου, ώστε να δείξουμε μία αντίδραση, να αλλάξει η κατάσταση και λίγο πνευματικά η διάθεση των παιδιών.

Πάμε σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από δυο ήττες και θα βγάλει σίγουρα μεγάλη ενέργεια. Έτσι κι αλλιώς, η Ζαλγκίρις στο γήπεδο της παίζει πολύ επιθετικά. Αν θέλουμε να έχουμε πραγματικές ελπίδες, θα πρέπει να ελέγξουμε τα λάθη και τα ριμπάουντ. Είναι δυο τομείς που θα κρίνουν το παιχνίδι»
, ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού πριν την αναχώρηση για το Κάουνας.

Και αναφερόμενος σε πιθανές αλλαγές που έχει επιφέρει η παρουσία του στην ομάδα, σημείωσε: «Δεν χρειάζονται πολλές αλλαγές. Έχουμε χάσει πολλά ματς στις λεπτομέρειες. Αν είχαμε κερδίσει κάποια από τα ματς που κρίθηκαν στον πόντο, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι 40 λεπτά προσηλωμένος στο πλάνο σου, να μην επηρεαστείς από την επιθετική άμυνα της Ζαλγκίρις. Αν μείνουμε πιστοί, μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη».

Όσον για το προηγούμενο ματς με την Άλμπα, ο Βόβορας δεν θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα, λέγοντας: «Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι, στο οποίο δεν είχαμε συγκέντρωση. Συνήθως μετά από μία τόσο κακή ήττα, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι. Το πιστεύω ότι θα γίνει, γιατί χρειαζόμαστε νίκες σε δύσκολες έδρες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ερυθρόλευκη Μπολόνια και η ομιλία Μπαρτζώκα: H παρακάμερα από το διπλό του Ολυμπιακού στη Βίρτους

Φουρνιέ στο sportfm.gr: «Ήμουν απλώς ο εαυτός μου - Το 2026 να μας φέρει τίτλους»

Ιβάνοβιτς: «Χάσαμε επειδή κάποιοι παίκτες δεν πάλεψαν όπως έπρεπε και στα 40 λεπτά»

Τα highlights από τη νίκη-θρίλερ του Ολυμπιακού στην Μπολόνια!

Μπαρτζώκας: «Πλεονέκτημα για μας ο Ντόρσεϊ - Πιστεύουμε στο ρόστερ μας»

Μποζίκας: «Όταν χρειάστηκε να αντιδράσουμε δεν πανικοβληθήκαμε - Πρέπει να χτίσουμε μομέντουμ»

Φουρνιέ: «Νιώθω καλά για τα τρίποντα, είχα πολύ καλό γεύμα Χριστουγέννων»

Ντόρσεϊ: «Το κάναμε πολύ δύσκολο για τους εαυτούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με την ίδια ένταση»

«Ο Ντόρσεϊ είναι ο γκαρντ που μπορεί να πάρει το μεγάλο σουτ»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Μπολόνια

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το σπουδαίο διπλό του Ολυμπιακού στην Μπολόνια