Ο βοηθός του Κώστα Μέξα στον Ιωνικό, Γιάννης Λίβανος, τόνισε πως οι Νικαιώτες τώρα κάνουν προετοιμασία, ώστε να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες, στάθηκε στον τραυματισμό του Κάπελαν, θεωρεί πως ο Ιωνικός ήταν ανταγωνιστικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ενώ ζήτησε δουλειά για να βελτιωθούν οι αδυναμίες τους.

Αναλυτικά: «Για εμά,ς ήταν εξ' αρχής ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαστε μία νέα ομάδα που ουσιαστικά τώρα διανύει μία περίοδο προετοιμασίας, αλλά σε επίσημα παιχνίδια. Μέσα στα προβλήματα προστέθηκε και αυτό του Καπελάν. Παρόλα αυτά, από την αρχή έως το τέλος, εξαιρώντας ένα κακό διάστημα μετά την αποβολή του κόουτς, καταφέραμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Η αποβολή του κόουτς ήταν λίγο... τραβηγμένη σε μία, κατά τα άλλα, καλή διαιτησία.

Προσπάθησα, από τη μεριά μου, να είμαι σε καλή επικοινωνία με τον κόουτς Μέξα που ήταν έξω, προσπαθήσαμε πολύ, αλλά η ουσία είναι ότι δεν πήραμε τη νίκη. Το κρατάμε, όμως, αυτό, θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας και περιμένουμε και τις αλλαγές που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η φανταστική εμφάνιση του Τολιόπουλου και τα highlights από τη νίκη της Εθνικής στο Μαυροβούνιο

Ζάκελι: «Ήταν συγκεντρωμένη επιθετικά η Ελλάδα»

Το μεγάλο βράδυ του Τολιόπουλου: Έκανε τρία ρεκόρ καριέρας με την Εθνική

Σπανούλης: «Πιο σημαντικό το ότι βγάλαμε αντίδραση ακόμη και από το να κάναμε δύο νίκες»

Τολιόπουλος: «Δεν μας άρεσε η ήττα - Έπρεπε να δείξουμε ότι είμαστε πιο ποιοτική ομάδα»

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα και παίξαμε καλύτερα από ότι την Παρασκευή, φοβερός ο Τολιόπουλος»

Η εικόνα του ομίλου της Ελλάδας μετά το διπλό στην Ποντγκόριτσα, το επόμενο «παράθυρο» και το σύστημα διεξαγωγής

Μεταμορφωμένη η Εθνική, εκδικήθηκε το Μαυροβούνιο με σούπερ Τολιόπουλο!

Ασταμάτητος Τολιόπουλος στην Ποντγκόριτσα: 19 πόντοι και 5/6 τρίποντα στο ημίχρονο!

Απίθανος Κώστας Αντετοκούνμπο: Τρομερή τάπα, κλέψιμο και καλάθι!