Την έναρξη της διάθεσης εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Άρη ανακοίνωσε ο Βόλος (23/4, 17:30), η οποία θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας, ορίστηκε γενική είσοδος στα 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκινάει από αύριο Τετάρτη η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ (Κυριακή 23/4, {Πανθεσσαλικό).

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΡΗΣ έχει οριστεί Γενική Είσοδος 15 Ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ

Παράλληλα, η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι ΔΕΝ θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Αρη και οι θύρες των φιλοξενουμένων θα παραμείνουν κλειστές.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν έως 2 εισιτήρια από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Πανθεσσαλικό), αυστηρά και μόνο με την επίδειξη είτε εισιτηρίου διαρκείας, είτε αστυνομικής ταυτότητας που να αποδεικνύει ότι είναι κάτοικοι Βόλου.

Η είσοδος των φιλάθλων του Βόλου θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Οι φίλοι του Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος καθημερινά από τις 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.

Τα παιδιά έως 14 χρόνων θα εισέρχονται στο γήπεδο ΔΩΡΕΑΝ.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσει ούτε η πλατφόρμα της VIVA για την έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Στηρίξτε την ομάδα της πόλης. Στηρίξτε τον Βόλο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ανατροπή των Αρκάδων και η γκολάρα του Αθανασίου στην εκπνοή: Τα highlights του αγώνα ΟΦΗ-Asteras AKTOR

Προβάδισμα δύο τερμάτων σε 6 λεπτά για τον ΠΑΟΚ με Άλι και Εντιαγέ

Το αντίο του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό: «Δεν είναι το τέλος που θα επιθυμούσα, αλλά…»

«Επεισόδιο» Μπέου με Μπρινιόλι, τα βρήκαν σε τετ-α-τετ μετά από… απειλές για μήνυση!

Κόντης: «Δεν είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, ο Αστέρας ήταν πιο πεινασμένος»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, αλλά κρατάμε τη νοοτροπία νικητή»

Νίκολιτς: «100% σωστό το πέναλτι - Δεν είναι πολύ σημαντικός ο τραυματισμός Ρότα» - Τι είπε για μεταγραφή και Μπέο

Είχε… τυφώνα Τετέι κόντρα στη «θύελλα» για το 5Χ5 ο ασταμάτητος Παναθηναϊκός!

Ζοάο Μάριο: «Έχουμε βάλει στοίχημα με Γιόβιτς, πρέπει να του κάνω τρεις ασίστ»

Τρομερές δηλώσεις Μπέου: «Ο Γιόβιτς ντύθηκε μαϊμού και πήρε πέναλτι μαϊμού - Παίχτηκαν εκατομμύρια ευρώ στο διπλό»!