Stoiximan Super League

Άρης: «Ζητήσαμε 3.000 εισιτήρια από Βόλο, αλλά αρνήθηκε - Να μην ταξιδέψουν οι φίλαθλοί μας»

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της γνωστοποιεί πως ζήτησε εισιτήρια για τον Βόλο αλλά πήρε αρνητική απάντηση και καλεί τον κόσμο της να μην ταξιδέψει για την πόλη της Μαγνησίας.

Ο Άρης την Κυριακή φιλοξενείται από τον Βόλο, για την 5η αγωνιστική των playoffs, με τους κίτρινους να βγάζουν ανακοίνωση για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ Άρης γνωστοποίησε πως ζήτησε εισιτήρια για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας αλλά πήρε αρνητική απάντηση. Έτσι κάλεσε τον κόσμο να μην ταξιδέψει για να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Κατά τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής (23/04) με την ομάδα του Βόλου Ν.Π.Σ. στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ζήτησε 3.000 εισιτήρια, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της.

Ωστόσο, ο Βόλος Ν.Π.Σ., όπως και η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, απάντησαν αρνητικά.

Κατόπιν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν την Κυριακή για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας, καθώς απαγορεύεται η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση.

Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι της Αστυνομίας τόσο κατά την είσοδο στην πόλη του Βόλου όσο και περιμετρικά του Σταδίου.

Καλούμε, λοιπόν, τους φιλάθλους μας μην μεταβούν στο Βόλο. Οι καιροί είναι… πονηροί και πάνω από όλα είναι η προστασία της ομάδας μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x