Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες μέρες για τον Αστέρα Τρίπολης ο Φακούντο Μπερτόγλιο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, όμως, δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ο παίκτης θα μετακομίσει στη Μαγνησία για λογαριασμό του Βόλου, ο οποίος έψαχνε μία επιπλέον λύση για τη μεσοεπιθετική του γραμμή και θα αποτελέσει τη 16η μεταγραφή της ομάδας του Κώστα Μπράτσου.

Στο παρελθόν, ο Αργεντινός άσος έχει αγωνιστεί σε Λαμία και Άρη στην Ελλάδα, ενώ είχε παίξει και στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»