Stoiximan Super League

Τέλος ο Μπερτόγλιο από τον Αστέρα Τρίπολης

Παρελθόν αποτελεί ο Φακούντο Μπερτόγλιο για τον Αστέρα Τρίπολης.

Τίτλοι τέλους για τον Φακούντο Μπερτόγλιο στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αργεντινό άσο, ο οποίος ήταν φευγάτος όπως σας είχε ενημερώσει το sport-fm.gr. Ο Αργεντινός άσος επέστρεψε την περασμένη σεζόν στην Τρίπολη ώστε να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, αλλά δεν κινήθηκε στα στάνταρ, της προηγούμενης θητείας του στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αστέρας αναφέρει: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει ότι έλυσε το συμβόλαιο του Φακούντο Μπερτόγλιο».



Οι Αρκάδες προχωράνε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φέντε Βίκο στη θέση του Μπερτόγλιο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαίες παραστάσεις, ο οποίος αγωνίζεται ως δεκαρι αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εξτρέμ. Κυκλοφορεί ελεύθερος από την 1η Ιουλίου όταν και αποχώρησε από τη Λεγανές, τη φανέλα της οποίας φορούσε την τελευταία διετία, γράφοντας 57 εμφανίσεις με 3 γκολ και 4 ασίστ.



Νωρίτερα αγωνιζόταν στην Γρανάδα, αποτελώντας σημαντικό γρανάζι στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ που κέρδισε την άνοδο και αγωνίστηκε για δύο σερί σεζόν στη La Liga (83 συμμετοχές, 10 γκολ, 8 ασίστ).

Ο Φέντε Βίκο έχει παίξει επίσης σε Κόρδοβα, Λούγκο, Αλμπαθέτε, ενώ είχε ένα πέρασμα από το Βέλγιο, όπου αγωνίστηκε σε Οστάνδη και Άντερλεχτ. Παράλληλα, είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της εθνικής Ισπανίας.



Η κίνηση αυτή μόνο... τυχαία δεν είναι από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 29χρονος αποτελούσε μια επιλογή που εξετάζονταν από την ομάδα και γι' αυτό είχατε ενημερωθεί από το sport-fm.gr ότι παρά τη θετική απάντηση του Ούγκο Ράμα, η εξέλιξη της μεταγραφής του εξαρτιόταν από τους Αρκάδες οι οποίοι θα περίμεναν να δουν μήπως προκύψει κάτι το εξαιρετικό. Όπως και εν τέλει έγινε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x