Ο Βόλος υποδέχεται την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που θέλει μόνο τη νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστή η αποστολή των γηπεδούχων, στην οποία δεν βρίσκεται μέσα το όνομα του Άλχο, καθώς ο Φινλανδός δεξιός μπακ αποκόμισε έναν τραυματισμό από τον ματς με τον Παναιτωλικό και δεν πρόλαβε να είναι έτοιμος για το Σαββατιάτικο ματς (28/10).

Κατά τα άλλα, εκτός είναι ο Κόμπα, που είναι τιμωρημένος, όπως και οι Σιέλης και Σιαμπάνης, ενώ ο Γιώργος Μύγας συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του το καλοκαίρι που τον είχε αφήσει εκτός για δυο μήνες.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Παπαδόπουλος, Κόστιτς, Μύγας, Τάχατος, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Λούνα, Κίτσος, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Τρουιγιέ, Κορνέτ, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Ενγκίν, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης, Γκαρσία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Marca: Ξεχωρίζει τον Ολυμπιακό στη νέα εποχή της Εθνικής Ελλάδας

Στις εγκαταστάσεις του Άρη η Ολλανδία - Συναντήθηκε με Τσάβι και Φαν Νίστελροϊ ο Γρηγορίου

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Παναθηναϊκός: Ανακατασκευάζει τον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ σε 72 ώρες!

Επιστροφή Σοφοκλή Πιλάβιου στον Παναθηναϊκό - Αυτά θα είναι τα καθήκοντά του

Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Ταμπόρδα - Θετικά νέα και για Κοντούρη

Αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο στον Βόλο για χειραγώγηση αγώνα με φόντο τις δηλώσεις Σούντγκρεν - Η αντίδραση Μπέου

Στον Ατρόμητο ο Βουνοτρυπίδης

Νικολακόπουλος: «Η τριπλή στόχευση Ιμανόλ για τους νέους και τι είχε με τον Χριστογεώργο και Μανδά»

Τσακίρης: «Ποιους παίκτες της ΑΕΚ ωφέλησε η διακοπή - Ο προγραμματισμός για Βάργκα»

Δεσύλλας: «Θετικές οι κινήσεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δείχνουν ότι ο κόσμος αποτελεί προτεραιότητα»

TAGS: Bόλος