Άμεσα να σταματήσει την οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα κάλεσαν τον Τζέιμς Τέιλορ οι γιατροί στη Μεγάλη Βρετανία.

Μετά από μια σειρά εξετάσεων που έκανε ο γνωστός αθλητής κρίκετ και διεθνής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας διαπιστώθηκε ότι έχει ένα σοβάρότατο πρόβλημα στην καρδιά το οποίο δεν του επιτρέπει να συνεχίσει τον αθλητισμό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών δεν ήταν τέτοιες που θα τον υποχρέωναν να σταματήσει τον αθλητισμό αλλά μετά από τις τελευταίες εξετάσεις διαπιστώθηκε μια δυσπλασία στην καρδιά του η οποία έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχουν αρρυθμίες.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Τζέιμς Τέιλορ είναι υποχρεωμένος να σταματήσει τον αθλητισμό», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ομάδας στην οποία ανήκει.

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο αθλητής σχολίασε τη δυσάρεστη είδηση μέσω του twitter του:

«Ήταν η χειρότερη εβδομάδα στη ζωή μου. Ο κόσμος μου έγινε άνω-κάτω. Αλλά είμαι εδώ να μείνω και να παλεύω», έγραψε.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»