Παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ΑΕΚ νίκησε 2-1 με ανατροπή τον ΟΦΗ στην «OPAP Arena» και έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 37 βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως θα κάνει... Χριστούγεννα στην κορυφή.

Νωρίτερα, μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στους 35 βαθμούς, με τρεις ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση δύο βαθμών στη μάχη του τίτλου, η οποία έχει... ανάψει για τα καλά.

Ακούστε πώς σχολίασαν αυτές τις δύο αναμετρήσεις οι Βάιος Τσούτσικας, Αντώνης Καρπετόπουλος, Βαγγέλης Νεραντζιάς, Κώστας Βαϊμάκης, Νίκος Παγκάκης, Κώστας Μιαούλης και Γιώργος Μαραθιανός.



Ακούστε επίσης τα σχόλια από:

Γιώργο Τσακίρη



Κώστα Κετσετζόγλου



Δημήτρη Τσορμπατζόγλου



Τάσο Νικολογιάννη



Νίκο Αθανασίου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»