Δεύτερο κρούσμα κλειδωμένου μαθητή σε τάξη από εκπαιδευτικό, αυτήν τη φορά σε σχολείο της Αττικής.

Το περιστατικό έρχεται στη δημοσιότητα μετά από το αντίστοιχο της Ρόδου.

Συγκεκριμένα γονείς καταγγέλλουν ότι δασκάλα κλείδωσε την κόρη τους, μαθήτρια της Δ' Δημοτικού, στην τάξη ενώ υπήρξε προσπάθεια από τη διεύθυνση του σχολείου να αποκρύψει το γεγονός. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η μητέρα της 10χρονης μαθήτριας αναφέρει: «Από μόνο του το γεγονός ότι ένα παιδάκι υπήρξε κλειδωμένο μόνο του για 10 -12 λεπτά σε μια τάξη είναι τραυματικό. Δείχνει μέγιστη αμέλεια από την πλευρά του εκπαιδευτικού».

Η μητέρα της μαθήτριας υπέβαλε μήνυση για το περιστατικό
Το περιστατικό συνέβη στις 29 Μαΐου όταν μαθήτρια της τετάρτης δημοτικού κλειδώθηκε από δασκάλα στην αίθουσα. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς «υπήρξε απαξίωση του γεγονότος, υποτίμηση του περιστατικού, αρχικά αρνήθηκαν ότι το παιδί κλειδώθηκε με υπαιτιότητα της δασκάλας, μέμφονταν το παιδί και υποστήριζαν ότι ενδεχομένως να κλειδώθηκε από μόνη της».
Όταν η μικρή έμεινε μόνη της στην τάξη, έφθασε με καρέκλα στο παράθυρο της τάξης, το ξεκλείδωσε και κρέμασε το κεφάλι της ζητώντας βοήθεια. Έπειτα από 15 λεπτά εγκλεισμού το κοριτσάκι απεγκλωβίστηκε τυχαία από άλλη δασκάλα που βρήκε τα κλειδιά και ξεκλείδωσε την πόρτα

«Δεν διαισθάνονταν ούτε τον κίνδυνο που διέτρεξε το παιδί, το οποίο θα μπορούσε να είχε πάθει κάτι πάρα πολύ σοβαρό Επέπλητταν συνέχεια το παιδί μέχρι που εξαναγκάστηκα να υποβάλω μήνυση και ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία» τόνισε η μητέρα της 10χρονης.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνελήφθη αστυνομικός στη Ρόδο με περίπου μισό κιλό κοκαΐνη

Σάλος με σεξιστικό σχόλιο του Μασκ για τον κίνδυνο απέλασης 19χρονης - «Δεν με σόκαρε», απάντησε η νεαρή

Σέρρες: Βρέθηκε σημείωμα του 45χρονου Πυροσβέστη - Το μήνυμα στη γυναίκα του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκδηλώσεων Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Συντάγματος και στο Πεδίον του Άρεως

Κωνσταντινούπολη: Συγκρούστηκαν δύο δεξαμενόπλοια (video)

Στο ΚΑΤ υπάλληλος καθαριότητας σε απορριματοφόρο, μετά από επίθεση Ρομά

Απειλές Κρεμλίνου για την «επίθεση στην κατοικία του Πούτιν»: «Ο στρατός μας ξέρει πώς και πότε να αντιδράσει»

Έγκλημα στο Κολωνάκι: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου

Αρχίζει νέα έρευνα για την πτήση MH370 της Malaysia Airlines, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια

Χαλαρώνουν τα μπλόκα: Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς