Πίστη για ολική ανατροπή έδειξε ο Ματ Λοτζέσκι, παρά τις δεδομένες δυσκολίες μετά το 2-0 υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Αμερικανός φόργουοντ στάθηκε στα χαμένα μακρινά σουτ και τις βολές που έκριναν το δεύτερο ματς και την ήττα του Ολυμπιακού στην ισπανική πρωτεύουσα. Απ' την άλλη, ξεκαθάρισε πως οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν τα εφόδια για να μειώσουν τη σειρά με τον κόσμο τους (Την Δευτέρα του Πάσχα το τρίτο ματς) και να παλέψουν μετά για το comeback!

Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

«Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πιο επιθετικοί, είχαμε καλύτερο επιμέρους σκορ, κλείσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και την πιέσαμε για να κάνουμε την ανατροπή. Δυστυχώς πληρώσαμε κάποια άστοχα μακρινά σουτ που είχαμε, κυρίως στην 3η και τέταρτη περίοδο. Σίγουρα οι πολλές χαμένες βολές που είχαμε σήμερα, έπαιξαν το ρόλο τους προκειμένου να μην τα καταφέρουμε», είπε στο πρώτο του σχόλιο και συμπλήρωσε για το αν γυρίζει η σειρά:

«Η Ρεάλ δεν είναι ανίκητη. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, να δούμε τι δεν πήγε καλά σήμερα και να παίξουμε στον Πειραιά όπως το κάναμε σήμερα στο δεύτερο μέρος. Με τη βοήθεια του κόσμου μας στο ΣΕΦ, μπορούμε σε πρώτη φάση να κάνουμε το 2-1 στη σειρά και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε για το ολικό comeback».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube