Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει πως με όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να θίξει τους Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο, στους οποίους είχε αναφερθεί.

Η δήλωση του κ. Γιαννακόπουλου:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, οφείλω να διευκρινίσω το εξής: Μέσω της δήλωσης στην οποία προχώρησα το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να θίξω τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο. Ο στόχος μου ήταν- και παραμένει φυσικά- να τονίσω σε όλους ότι όταν αδικείται η ομάδα μου, εγώ θα αντιδρώ και δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό. Έκρινα σκόπιμο να προχωρήσω σ’ αυτή τη διευκρίνιση ώστε να αποφευχθούν διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φίλικη νίκη για την Καρδίτσα κόντρα στον Προμηθέα δια χειρός ΜακΡέϊ

Ολυμπιακός: Στην παιδοογκολογική του Μακάρειου οι Παπανικολάου, Μοντέρο και Μίλερ-ΜακΙντάιρ

Στο Ιβανώφειο με επτά ομάδες το 33ο «Συμεών Μαυροσκούφης» - Το πρόγραμμα του τουρνουά

Το κάλεσμα Σλούκα στον κόσμο για το «Π. Γιαννακόπουλος»: «Όλοι μαζί ξανά στο σπίτι μας»

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με Μπάρτλεϊ, αμφίβολος για το φιλικό με την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα

Η θερμή υποδοχή σε Ομπράντοβιτς και τα χαμόγελα που χάρισαν οι παίκτες: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού από τη νίκη με ΑΕΚ

Κύπελλο μπάσκετ Ανδρών: Τζάμπολ στη σεζόν

Παναθηναϊκός-Σπαρτάκ Σουμπότιτσα: Δεύτερο φιλικό στη Ρόδο για τους «πράσινους»

ΠΑΟΚ: Ο Μπαζίνας πήρε… εκδίκηση από τον Τρινκιέρι για τα καψόνια!

Ευχαρίστησε τον κόσμο του ο Ολυμπιακός: «Η Λευκωσία ήταν και πάλι ερυθρόλευκη - Σας περιμένουμε και την Κυριακή»