Σιγή ιχθύος τηρούν στον Ολυμπιακό όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν.

«Δεν πρόκειται να ενημερώσουμε ή να επιβεβαιώσουμε ταξίδι οποιουδήποτε στελέχους της ομάδας», είναι η επίσημη θέση της διοίκησης των Πειραιωτών για το ταξίδι που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει ο Γιάννης Βρέντζος στο Βέλγιο και αφορά υποψήφιους στόχους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ωστόσο, από το Βέλγιο προκύπτουν δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν πως δύο ποδοσφαιριστές που συνεργάζονται με την οικογένεια Ενροτό, ο Τζοναθάν Λεζεάρ και ο Μπουλό βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο πρώτος παρουσιάζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Τέρεκ και την περσινή σεζόν είχε προταθεί ως αντι-Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Από την πλευρά του, ο Μπουλό μοιάζει περισσότερο δύσκολη υπόθεση, αφού προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης.

Εν τω μεταξύ, η ισπανική ιστοσελίδα «sporting.elcomercio.es» έγραψε πως ο Όσκαρ Τρέχο θα μεταπηδήσει σε ξένο πρωτάθλημα και ένας από τους πιθανούς προορισμούς του είναι ο Ολυμπιακός.

Ο 25χρονος επιθετικός ανήκει στην Σπόρτινγκ Χιχόν και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, όμως υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο. Όπως γράφει η SportDay, ο Ισπανός έχει προταθεί ση διοίκηση και η περίπτωσή του αρέσει στη διοίκηση του συλλόγου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

H συγκινητική ανάρτηση του Ματίας Αλμέιδα για τη γιορτή του πατέρα

«Πρόταση 3 εκατ. ευρώ της Τράμπζονσπορ για Μουκουντί, το συζητάει με πάνω από 5-6 η ΑΕΚ»

Τσακίρης: «Θα προσπαθήσει να κλείσει περιπτώσεις μεταγραφών την ερχόμενη εβδομάδα η ΑΕΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Να ξεκαθαρίσει το θέμα Μεϊτέ μέχρι την Τετάρτη - Βατή η απόκτηση Μπρεϊθγουέιτ αν δεν ανέβει η Εσπανιόλ»

Νικολακόπουλος: «Το παζλ με Γκαρσία, Χορδάν και Ιμπόρα, Όρτα στον Ολυμπιακό»

Νικολογιάννης: «Θέλει να βάλει τους κανόνες του ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό - Πιθανότατα αριστερός μπακ η πρώτη προσθήκη»

Βίντεο από τις δύο ευρωκούπες του Ολυμπιακού στον Άγιο Νικολάο

Πρόεδρος Μπράγκα για Όρτα: «Ο Ολυμπιακός διατηρεί οψιόν αγοράς και το deadline δεν έχει τελειώσει»

Τι έγινε στο τουρνουά «Fair Play Cup» που διοργανώνει η Ακαδημία της ΑΕΚ - Οι απονομές από Πήλιο και Χρυσόπουλο

ΠΑΟΚ: Έκλεισε στη Σεβίλλη ο Ετζούκε σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο - Την επόμενη εβδομάδα οι υπογραφές