Stoiximan Super League

Το παλεύει για Βερδού

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ζοάν Βερδού. Παράλληλα, στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προτάθηκε ο Μάξι Ροντρίγκες.

«Μάχη» για την απόκτηση του Ζοάν Βερδού δίνει ο Ολυμπιακός, έχοντας ως στόχο να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεσαία του γραμμή.

Μετά την αρνητική κατάληξη που είχαν οι συζητήσεις της Εσπανιόλ με τον 30χρονο μέσο, εκείνος εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και συζητάει με όλους τους συλλόγους που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Εκτός από τους Πειραιώτες, ενδιαφέρον για τον Καταλανό χαφ έχουν εκδηλώσει η αγγλική Σαουθάμπτον, τρεις σύλλογοι από τη Ρωσία και η… μισή Primera Disivision (Μπέτις, Σεβίλλη, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ).

Παρόλα αυτά, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία πως θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Βερδού και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν την καλύτερη (οικονομικά) πρόταση, διεκδικούν κάθε χρόνο τίτλου, συμμετέχουν στο Champions League και δεν παρουσιάζονται αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν, εφόσον υπάρχει κάποια άλλη πρόταση από μεγαλύτερη ομάδα της Ισπανίας.

Παράλληλα, στα γραφεία της διοίκησης έφτασε μία ενδιαφέρουσα πρόταση ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για τον 32χρονο εξτρέμ Μάξι Ροντρίγκεζ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Νιούελς Ολντ Μπόις και προτάθηκε από τον Φερνάντο Κονσεντίνο (μάνατζερ του Σεμπαστιάν Λέτο).

Ο Αργεντινός άσος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Εσπανιόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ.

Αυτή τη στιγμή ο σπουδαίος αυτός παίκτης πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, όντας πρωταγωνιστής στην πορεία πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα του που έχει φτάσει και μέχρι την ημιτελική φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x