Τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την επικείμενη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και την «μετάθεσή» της, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Από την Δευτέρα θα ξέρουμε αν θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στις 17 Ιουνίου ή θα πάει πιο μετά. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν θα έχουν τα πάντα εγγράφως αποτυπωμένα ή όχι. Οι πιθανότητες είναι να μην γίνει στις 17 αυτή την στιγμή, αλλά αργότερα», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για τις περιπτώσεις των Κίτσιου, Αλτάμαρι και Τζαβέλλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι έχουν προταθεί στο «τριφύλλι», αλλά δεν υπάρχει κάτι περισσότερο.

Ο Δεσύλλας ανέφερε επίσης ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα πάρουν μια πρώτη λίστα για να «τρέξουν» κάποια πράγματα, αφού είναι πάρα πολλά τα ονόματα που έχουν προταθεί αλλά προέχει η εκκαθάριση του ρόστερ.

Ενώ για τον Αϊτόρ σημείωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον από Ισπανία, έχει μεν συμβόλαιο αλλά αν έρθει μια καλή πρόταση το «τριφύλλι» τον δίνει, καθώς ο ατζέντης του είναι στο... ψάξιμο.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube