Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Μπορεί να υπάρξει έκπληξη με παραμονή ή αποχώρηση τον Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης άφησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια απρόσμενη εξέλιξη με το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Στις πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν τόσο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Από Δευτέρα θα πέσουν οι υπογραφές με τον Γιοβάνοβιτς και θα γίνει η παρουσίασή του, είναι κάποια διαδικαστικά θέματα που υπάρχουν. Είχε μια πρώτη σύσκεψη με Έρακ, Κολομπούρδα και Παπαβασιλείου, αναμένεται να έχει συζητήσεις και με τον Αλαφούζο τις επόμενες ημέρες. Ακολούθως θα κάνει συγκεκριμένες εισηγήσεις για αποχωρήσεις και θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Γιοβάνοβιτς θα τσεκάρει αν μπορεί να πάρει πράγματα από κάποιους που δεν πήραν οι δύο προηγούμενοι προπονητές του «τριφυλλιού», γιατί έχει διαπιστώσει ότι ταλαιπωρήθηκαν από τις συνθήκες που υπήρξαν πέρυσι και θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο το ρόστερ...

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Σέρβος κόουτς θέλει να δουλέψει με 26 παίκτες και πως μπορεί να υπάρξει κάποια έκπληξη τόσο με ποδοσφαιριστή που δεν περιμέναμε ότι θα μείνει να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά και το αντίστροφο!

Ενώ ερωτηθείς για τους Μπουζούκη-Βιγιαφάνιες σημείωσε πως για τον πρώτο δύο είναι οι δρόμοι: ή να πουληθεί φέτος ή να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να αξιοποιηθεί τη νέα σεζόν. Και για τον δεύτερο ότι με άλλες συνθήκες σίγουρα θα έδειχνε διαφορετικά πραγματα και θα ήταν καλύτερος, ενώ υπολογίζεται για βασικός.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x