Στη σημασία του να μην δεχτεί πρώτος γκολ αλλά και τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τους παίκτες του, στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας, αναφορικά με την αυριανή ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας.

«Ο αιφνιδιασμός της Σλάβια δεν είναι απαραίτητα ένα γρήγορο γκολ από πλευράς Παναθηναϊκού. Είναι ότι προσπαθώ να βγάλω πράγματα στο παιχνίδι μου που δεν έχει δει ο αντίπαλος, ανεξάρτητα από το αν έρθει ένα γκολ νωρίς ή όχι. Και 0-0 να είναι το ματς στο 50’ ή στο 60’ και στο 70’, το θέμα είναι να μην προηγηθεί η Σλάβια. Αυτό θέλουν στον Παναθηναϊκό πολύ, για να βάλουν δύσκολα στη Σλάβια. Όχι ότι αν προηγηθεί η Σλάβια θα τα παρατήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Ο Γιοβάνοβιτς θέλει από την ομάδα του πολύ πρέσινγκ, να κάνει αυτή το παιχνίδι και να δώσει το 100%. Θα πάει να δώσει την μάχη του, μακάρι να προκριθεί. Αν όχι, με την ίδια ηρεμία και το ίδιο πλάνο, θα δει τη συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η τσεχική ομάδα παίζει άμεσο ποδόσφαιρο, τρέχει πολύ, ενώ όταν της δώσεις χώρο ανεβάζει τον έναν στόπερ της, αλλά ο Γιοβάνοβιτς την έχει αναλύσει πολύ στους παίκτες του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε στις σκέψεις του Σέρβου τεχνικού για την 11άδα του Παναθηναϊκού, η οποία δεν θα έχει πιθανότατα εκπλήξεις.

Ενώ μίλησε και για τις απουσίες που θα έχει η Σλάβια στην Λεωφόρο.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Το δίλημμα του Λίσι για δύο φορ - Πρόταση ανανέωσης που δεν έχει προηγούμενο σε Ζίβκοβιτς»

Λίσι: «Να διατηρήσουμε την ίδια δυναμική - Έχει λιγότερους βαθμούς απ' όσους αξίζει ο Αστέρας»

Τσακίρης: «Τα δυνατά χαρτιά του Νίκολιτς για το ντέρμπι - Απογειώθηκε το ''πρέπει'' στην ΑΕΚ»

Δεσύλλας: «Η ανάλυση του Νίστρουπ ενόψει ΑΕΚ και οι ανοιχτές θέσεις για την 11άδα του Παναθηναϊκού»

Η φάση που ζήτησε πέναλτι η Κηφισιά και η αναφορά Λέτο: «Θα έχετε αρκετή δουλειά...»

Αλγουαθίλ: «Δεν νιώθω σε καμία περίπτωση ότι ήμασταν τυχεροί, είχαμε αντίδραση μεγάλης ομάδας»

Οφόρι: «Κάναμε το πρώτο βήμα, τώρα όλοι μαζί για το δεύτερο – Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας τη Δευτέρα!»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη δραματική νίκη του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Ζέλσον: «Σημαντικό που επιμείναμε ως το τέλος, ωραίο να βάζω γκολ εδώ»

Αντύπας: «Η Κηφισιά χτύπησε τον Ολυμπιακό στις αδυναμίες του – Μεγάλη νίκη σε ματς που δεν ήταν καλός…»