Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να έχει λίγη τύχη ο Παναθηναϊκός»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί επί της Σλάβια αλλά και το πως θα τα καταφέρει.

Τα στοιχεία που χρειάζεται για να κάνει ο Παναθηναϊκός το colpo grosso και να περάσει το, μεγάλο ομολογουμένως, εμπόδιο της Σλάβιας Πράγας μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να πετύχει την ανατροπή ο Παναθηναϊκός. Είδαμε και τη Ρέιντζερς χθες. Το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί όπως πρέπει, να διορθώσει τα κακώς κείμενα και, αν τον βοηθήσει και λίγο η τύχη, να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Σλάβια. Η προσπάθεια πάντως θα γίνει από τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του. Το θέμα είναι να έχει μια ισορροπία ο Παναθηναϊκός και να μην σκοράρει η Σλάβια. Ακόμα και αν αποκλειστεί, θα παίξει ρόλο η εμφάνιση, αλλά τα πάντα θα κυλήσουν χωρίς διαφοροποιήσεις στη συνέχεια ως προς τον σχεδιασμό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Βαγιαννίδης, Αϊτόρ και Σπόραρ είναι οι επικρατέστεροι για την 11άδα του «τριφυλλιού», με τους Αλεξανδρόπουλο-Ιωαννλίδη να διεκδικούν επίσης μια θέση.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού που θα γεμίσει αύριο την Λεωφόρο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x