Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να έχει λίγη τύχη ο Παναθηναϊκός»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί επί της Σλάβια αλλά και το πως θα τα καταφέρει.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Τα στοιχεία που χρειάζεται για να κάνει ο Παναθηναϊκός το colpo grosso και να περάσει το, μεγάλο ομολογουμένως, εμπόδιο της Σλάβιας Πράγας μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Διονύσης Δεσύλλας.

«Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να πετύχει την ανατροπή ο Παναθηναϊκός. Είδαμε και τη Ρέιντζερς χθες. Το ζητούμενο είναι να παρουσιαστεί όπως πρέπει, να διορθώσει τα κακώς κείμενα και, αν τον βοηθήσει και λίγο η τύχη, να πάρει την πρόκριση απέναντι στη Σλάβια. Η προσπάθεια πάντως θα γίνει από τον Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του. Το θέμα είναι να έχει μια ισορροπία ο Παναθηναϊκός και να μην σκοράρει η Σλάβια. Ακόμα και αν αποκλειστεί, θα παίξει ρόλο η εμφάνιση, αλλά τα πάντα θα κυλήσουν χωρίς διαφοροποιήσεις στη συνέχεια ως προς τον σχεδιασμό», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Βαγιαννίδης, Αϊτόρ και Σπόραρ είναι οι επικρατέστεροι για την 11άδα του «τριφυλλιού», με τους Αλεξανδρόπουλο-Ιωαννλίδη να διεκδικούν επίσης μια θέση.

Παράλληλα, ο Δεσύλλας αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού που θα γεμίσει αύριο την Λεωφόρο.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x