Τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι και την αίσθηση πως τις επόμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει μεταγραφή, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Είμαστε σε μια φάση που ο Παναθηναϊκός οφείλει να φορτσάρει στα μεταγραφικά. Από το περιβάλλον του Σεπφ προκύπτει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος, σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος. Δεν σημαίνει ότι είναι και κοντά. Όταν μια περίπτωση είναι πήγαινε-έλα τρεις φορές, περιμένουμε να δούμε. Δεν είναι μόνο αυτός, έχει πάρει ήδη έναν παίκτη στο κέντρο, θέλει ακόμα ένα 8άρι και ένα 10άρι. Είναι προτεραιότητα ο χαφ, μαζί με στόπερ και εξτρέμ. Σύντομα θα έχουμε κάποια εξέλιξη, υπομονή λίγες μέρες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στα της προετοιμασίας του «τριφυλλιού», σημειώνοντας πως τις επόμενες 15 ημέρες θα «χτιστεί» η ομάδα στην Αυστρία για να δούμε και πως θα προχωρήσει στη συνέχεια.

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Τσέριν αναμένεται να μεταβεί στο Βάλχζε σήμερα και το απόγευμα να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube