Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: H μπουγάτσα του Μακέντα, οι σειρές εν πτήσει και ο Έλληνας αστυνομικός στο Μόναχο

Διαβάστε όλα όσα έλαβαν χώρα πριν αλλά και κατά την διάρκεια της πτήσης που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού στη Γερμανία.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού πέταξε σήμερα (05/07) τα ξημερώματα με προορισμό την Γερμανία και το Μόναχο.

Προκειμένου, στη συνέχεια να μεταβεί οδικώς στο Βάλχζε της Αυστρίας, όπου και θα κάνει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, έως τις 19 Ιουλίου.

Το sport-fm.gr βρέθηκε στην πτήση των «πράσινων» και σας... βάζει στο κλίμα, με μια σειρά από παρασκήνια.

*Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4:30π.μ. Πολλοί ήπιαν ένα καφέ ή έφαγαν κάτι, ωστόσο ο Φεντερίκο Μακέντα… έκανε την διαφορά. Βλέπετε, ο Ιταλός σέντερ φορ εξέφρασε την επιθυμία να φάει μια... μπουγάτσα!

*Το «τριφύλλι» πέταξε με πτήση της Lufthansa και μία εκ των αεροσυνοδών θέλησε να μάθει λεπτομέρειες για τους επιβάτες της. Μάλιστα, αφού έμαθε τις πληροφορίες που ήθελε σχετικά με την ομάδα αποκάλυψε ότι η ίδια έχει πετάξει αρκετές φορές στο παρελθόν με την αποστολή της Μπάγερν Μονάχου! Αποκαλύπτοντας και τις συνήθειες των Βαυαρών, που μαζεύονταν στο κέντρο του αεροπλάνου και έπαιζαν χαρτιά.

*Λίγο το… βάρβαρο ξύπνημα, λίγο η δίωρη διάρκεια του ταξιδιού, μοιραία οι πιο πολλοί παίκτες του Παναθηναϊκού κατέφυγαν στην λύση των «έξυπνων» συσκευών. Για παράδειγμα, ο Δημήτρης Κουρμπέλης επέλεξε να δει την κορυφαία σειρά του Nteflix, τους «Peaky Blinders».

*Ο Χουάνκαρ από την άλλη, κινήθηκε… εγχώρια, προτιμώντας την ισπανική σειρά δράσης «La Hasta Final», την ώρα που ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι… αποκοιμήθηκε με την οθόνη του να παίζει το «Hangover2» ενώ ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα επιδόθηκε στο «Candy Crush».

*Από τα κορυφαία «πειραχτήρια» του ρόστερ του Παναθηναϊκού, ο Mπάρτ Σένκεφελντ δεν παρέλειψε να εκμεταλλευθεί την περίσταση και να τραβήξει βίντεο με αρκετά από τα μέλη της ομάδας να κοιμούνται σε διάφορες... πόζες!

*Παντού υπάρχει ένας Έλληνας, πολλώ δε μάλλον στη Γερμανία… Κατά την άφιξη στο Μόναχο η αποστολή των «πράσινων» συνάντησε μέλος της γερμανικής αστυνομίας, ο οποίος ωστόσο ήταν συμπατριώτης μας. Φυσικά, δεν έχασε χρόνο για να βγάλει τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x